Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 ay gece gündüz irfanı bekledik 2 saatte elimizden aldılar daha çalım yemeyiz dedik 2 saatte gedsonu aldılar yetmezmiş gibi rizeye, lan rizeye verdiler daha ne denirki rezillik

Yok kargalarin hareketinden sonra demek istedim.
Onların yaptığı bir şey yok ki bizim yönetim 6 ay adamı bekletti her seferinde bahane uydurdu yabancı sınırı, teknik ekip kararı, 15 m euro istiyorlar diyerek beklettik Ahmet Bulut'ta şartları beşiktaş'a söyleyince direk kabul etmişlerdir. Adamları suçlamamak lazım bu suç tamamen yönetimin direk defolup gitmeliler. Hatta taraftar öyle bir göndermeli ki bir daha başkan seçilen 3-4 kez düşünmeli diye düşünüyorum.

taraftar boşuna maça gitmemezlik etmiyormuş. bezdirdi yıllardır galatasaray oynadığı futbol, transferler gitgide daha da rezil hale geliyoruz. daha da sinirlenmemek adına biraz takibe ara vermek lazım.

Galatasaray veya Beşiktaş'a transfer olacakmış.Beşiktaş'a yakın demişler..

Daha iyi bence düştü yönetim. Martta ibrasızlık gelir
yaw yönetimi taraftar 20 dakikada düşürür, mesele o değil, kasıt arıyorum artık, adam geldiğinden beri küçük düşürüyor bizi, kadın futbol takımını ezdirmesimi dersin , TFF, hakemler, koç ile kankalık, saymakla bitmez , eğer gerçekten bjk, Rize, başakşehir üçgeni varsa işin içinde, ibrasizlik istifa falan kurtarmaz bizi , bu karabulut en az 4 yılımızı yer bitirir

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gedson her gün sarı kırmızı paylaşan adamken üzerinden Galatasaray ürünleri eksilmezken sen adama bahane üretip sürekli umutlarını kırarsan böyle bir sonuçla da karşılamak gayet doğal oluyor. Adama baştan ümit vermesen çoktan Benfica'yla sözleşme uzatıp maçlara çıkardı sen adama umut veriyorsun kadro dışı kalmayı göze alıyor daha sonra yabancı kuralı, torent istemiyor, taktik gereği başka oyuncu bakıyoruz diye bahaneler sıralarsan ya da muhabirlere 15 m euro, benfica'nın şartları ağır diye haber yaptırırsan bu adamın kulağına kadar gider menajeri görür sonra da buraya gelip sana karşı kendini ispat etmeye gelir.

Burada asıl suçlu yönetimdir bunun hesabını çıkıp istifayla vermelilerdir...

Galatasaray veya Beşiktaş'a transfer olacakmış.Beşiktaş'a yakın demişler..
yaw adam Benfica yazıp Endonezya bayrağı koymuş renkdas, bak yine bı şarjör boşaltılır buna
TastyOptimalHamadryas-small.gif

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Record muhabirlerinden biriyle ara sıra mailleşiyorum.İsteyenler de sitesinden bulup mail atabilir.Herkese cevap verirler genelde.Haber bize ait değil Türk basınına göre haberi paylaştık yazmış.Fabrizio da öyle paylaşmıştı.Bi oyunlar dönüyo..

Record muhabirlerinden biriyle ara sıra mailleşiyorum.İsteyenler de sitesinden bulup mail atabilir.Herkese cevap verirler genelde.Haber bize ait değil Türk basınına göre haberi paylaştık yazmış.Fabrizio da öyle paylaşmıştı.Bi oyunlar dönüyo..
dedıgıme gelıyonuz rtaş

hep ısmarlama menajer oyunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt