Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazmayacaktım ama yapamadım. Ne olur Dursun ÖZBEK'i falan bu dallamalar ile kıyaslamayın. Dursun ÖZBEK Burak, Sapık IŞITAN ve avanelerinin yanında Florentino PEREZ kalır anasını satayım.

Dursun pisuvara işerken bile Zlatan konuşuyordu yav.. bunlar izinsiz dursunun odasına giremezler ..

Öncelikle şunu söyleyeyim , yönetim başarısız tmm bunda hemfikiriz. Ancak duruş her zaman önemlidir. 1 saatte bütün storyleri silip , eski takımın taraftarının sinir olacağı çaylı foto çektirmek karaktersizliğin önde gidenidir. Gedson yuhlanmak için elinden geleni yaptı bence. Bana göre oyuncuda karakter ve kalite yerlerde. Kurtuluş için kancık rize takımına kadar düşmek zaten bunu özetliyor. Ben bugün olanlardan sonra GEDSON transferine üzülmedim. Ve layık olduğu yerde şuan .

Hata Gedson’u transfer etmemek değil, transfer etmeyeceğimizi resmî olarak açıklamamak. O açıklamayı yapsan bu tantana olmaz.

Haber 1905: Eger biz alsak gedsonun fark 4 m€ olacakmis. Onuda malum menejer kazanacakmis. Falcaoda sadece 4 m€ o sahisa gitmis. Almadiklari iyi oldu ama baska biri gelmeliydi.

Insallah gedson şöyle 5-6 hafta performans veremez o aralar da rize iyice dibi boylar allahimmm

Screenshot_20220202-181010.webp

Öncelikle şunu söyleyeyim , yönetim başarısız tmm bunda hemfikiriz. Ancak duruş her zaman önemlidir. 1 saatte bütün storyleri silip , eski takımın taraftarının sinir olacağı çaylı foto çektirmek karaktersizliğin önde gidenidir. Gedson yuhlanmak için elinden geleni yaptı bence. Bana göre oyuncuda karakter ve kalite yerlerde. Kurtuluş için kancık rize takımına kadar düşmek zaten bunu özetliyor. Ben bugün olanlardan sonra GEDSON transferine üzülmedim. Ve layık olduğu yerde şuan .
Yönetim Gedson'a sürekli seni alacağız diyip yabancı sınırı, teknik ekip kararı gibi bahanelerle oyalayıp Benfica'da kadro dışı 6 ay daha mı beklemesini istiyordu çocuk elinden geleni yaptı yönetim ayıp etti 2. kaleciyi yabancı aldı kontentan dedi adam haklı olarak Rize'ye de gider Beşiktaş'a da gider Fener'e de gider üstüne gelir en iyi performansını sana karşı sergiler. Galatasaray taraftarına karşı bir öfkesi olduğunu düşünmüyorum ama yönetim konusunda inanılmaz öfkelidir zaten oraya gitmesinden de çocuğun ne durumda olduğunu çok iyi anlayabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt