Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson’u Besiktasa birakan bu gerizekalilardan bi halt olmaz. Ulan taraftari bu kadar anlamayan, beceriksiz ve ezik bir yonetim Dursun dahil gormedim.

Gedson sonrasi futbol seyredesim de kalmadi. Yenmisiz yenilmisiz, peh. Mesele futbolcu falab degil, bir gelir biri gider ama bizim takimda onemli bir hikayenin parcasiydi. Ortada hikaye kalmayinca, takim da kalmiyor, futbol da.

Arkadaslar yazilanlari okuyorum, neden bu kadar su anda herkesin yangin yeri yaptigini anlamiyorum. Bu kadroda halen eskilerin 13M € aldigi Diagne, 4M € kazanan, 2.5M € kazanan adamlar var. Bunlari planlayan insanlar yuzunden, su anda istenilen transferler yapilamiyor. Bu sartlarda bile acil olan 3 yere olmasi gereken seviyede futbolcu alindi. Bjk ve Rize'nin yaptigi ile hakemlerin bu sene bize yaptiklari arasinda fark yok ki, hepsi ayni yerden yonetiliyor ve bize yukleniyorlar.

Fatih Terim varken, o alana mudahele ettirmiyordu ve kim alindiysa veya kimler elden kacirildiysa sebebi su anda ne Torrent ne de yonetim.

Su andaki sartlarda ben acikcasi dogru hamleler, imkanlari dahilinde, yaptiklarini dusunuyorum. Gedson konusunda belki cikip, biz almiyoruz demeleri gerekirdi oncesinde, burada iletisim hatasi var. Onun disinda bekleyecegiz ve Torrent'in takimi canlandirmasini bekleyecegiz.

Pulgar, Berkan, Cicaldau üclüsü bence isimizi gorecektir.

Daha güclü bir gs icin @p.enis zinciri kurmaliyiz herkes özelden atsin zincir kuralim

Kötü bir sezon olabilir yeni bir yapilanma var genc oyuncular transfer ettik dogru bir transfer politikasi uyguladik eyvallah

Ama göreve geldiginden bu yana Galatasaray her Allahin günü kücük düsürülüyor

Hic bir sekilde müdahale edemiyor buna hatta tam aksine bizi ezmeleri icin adimlar atiyor sebebi ne karsiliginda ne alacak veya verecekler kim bilir

Alma ihtimalimiz var ama Burak Elmas ve yönetimi almaz.Beşiktaş ve Başakşehir istiyomuş görüşüyomuş..
Bu şekilde yaparsak hem seneye yabancı planlamasında elimiz rahatlar .
Beşiktaş kadar y... takım yok .
Bakın bunlar bjk basaksehir fenerbahce kasimpasa kayseri Rize Sivas Malatya özellikle bu takımlar bize ekstra düşman.
Transfer yapacakken bir talimat geliyor Mert hakan ndiasniye gedson irfancan ogulcan kayserili iki oyuncu biz isteyince önce bjk yada fenere oradan basaksehire geçiyor bize gelmesin diye yüksek fiyat çekiyorlar .Fatih özturk için bile para verdik adamlar fenere forvetlerini bedava verdi.Her şey kulüpler Birliği bildirisi ile başladı iki hakemin hakemliği gittiği gün hersey tersine döndü.

Haber 1905: Eger biz alsak gedsonu fark 4 m€ olacakmis. Onuda malum menejer kazanacakmis. Falcaoda sadece 4 m€ o sahisa gitmis. Almadiklari iyi oldu ama baska biri gelmeliydi.
bu showarın hepsi o şerefsiz menajerlerin payı yüksek zaten

bir de herif bjk kap'a bildiriliyo rize jeti ve showyla geliyo yani ne denir ki belli zaten her şey

yönetimde azcık akıl varsa 8 no transferi yapar mutlaka tepkiler az da olsa diner

Edemeyecek derken Galatasaray? birde rıdvan ,ersin,ların kalır mı bejekede maşallah bejeke ne atsa payliyorsun hemen hakimsin bejekeye ondan soruyorum
mevcut yönetimin pek karşı durma imkanı yok demek istedim. Örneğin; Nihat'a karşı vs. yaşananlar. Bunun ardından ise ses çıkaranlar bir şekilde afaroz edildi yönetimde Rezan Bey gibi. Paylaşma sebebim ise twitterda anlık ulaşabiliyorum hızlıca buraya taşıyorum, daha dikkatli olurum

bir de herif bjk kap'a bildiriliyo rize jeti ve showyla geliyo yani ne denir ki belli zaten her şey
eğer belmas bahsettiği menajer ödemelerini açıklamazsa 1 hafta içinde bilemiyorum daha ne kadar güven kıracak. inş pasif kalmaz pasifbaşkan

2 sene önce gerçegini Yasta tottenham pl yapmis bir adam rizeye gidiyorsa Ben niye üzüleyim ki

Küme yarışı için Rize adına iyi hamle

eğer belmas bahsettiği menajer ödemelerini açıklamazsa 1 hafta içinde bilemiyorum daha ne kadar güven kıracak. inş pasif kalmaz pasifbaşkan
Açıklayacak yüreği olsaydı bugün açıklardı sonrayı beklemezdi gene ateşin üstüne bardak su döküyor hiçbir işe yaramaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt