Burak Yildirim
Tecrübeli Üye
- 6 Ağustos 2009
- 5.569
- 1.832
- 1.748
6 ay Rize kabul ediyorsa, bence iyi ki gelmedi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aga bu transferdeki cazibe oyuncunun çok istemesi ve koşulların uygun olduğu idiO… diyebilirmiyiz
Başkanın konuşmasından çıkarımım,Campos un önerdiği isimleri anca Feghouli,Babel ve Diagne gibi futbolcuların maliyetinden kurtulduğumuz zaman alabiliriz bence.
8 yerine bence ofansif 10 numara lazım, sıkıntımız bu. Bu takımda Taylan Berkan emre hatta feg bile sekizde oynar.
Yediğimizden fazla gol atamıyoruz
Senelik 6 m euro civarı alıyorduharbiden seneye talisca için ne var yok girmek lazım
kaç para alıyor acaba araplarda?
hem ligin içinden geçer hem de çok acı bir intikam alırsın
kapattık transferi pulgar ile, başkanım ben diyen şahıs söyledi.Moralleri bozmadan hemen yeni bir orta saha transferi yapılmalı. Giden gitti artık biz işimize bakalim
LM-X525 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İşte Galatasaray Yönetimi camiasi bunu yaşatmayacaktı öyle bir camia idik. Ama şu rezilliği yönetim dahil herkes seyretti hadi yönetim çapsız mahalle muhtar olamayacak adamlar ama camiada o ağır toplar veya derin Galatasaray denen kallavi adamlar elini taşın altına koyacaktibu showarın hepsi o şerefsiz menajerlerin payı yüksek zaten
bir de herif bjk kap'a bildiriliyo rize jeti ve showyla geliyo yani ne denir ki belli zaten her şey
sanmıyorum ya öyle topçulara girmeyiz artık zatenİnter Vidal'in 7 milyon euro maaşından kurtulmak istiyodu.Haberlere göre Vidal'e gelen en yüksek teklif 2 milyon euro maaş ve bonuslar.Biz alsak ne güzel Pulgar-Vidal orta sahası izleriz..