Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala gedson kotuleniyor

adam 3 ay top kosturdu, sanki dogustan gassarayli falan

parayi veren duduge calar herzaman boyledir
3 ay bir takımı isteyip şuan yaşananların içinde olmak o adamın içine siniyorsa ya sosyopattır ya gelişmemiş bir kişilik ya da hakan motzdur

İsco'nun Haziranda sözleşmesi bitiyor şimdiden bağlasak süper olur ama 5 milyondan aşağı istemez

verilebilir
feguliden maaş boşalacak zaten
ligin bugı talisca kaçırmamak lazım
6 m euro veremezsin BB antlaşması izin vermiyor oyuncu sözleşmelerine dahi karışıyor senin gelirinin %30'unu 1 adama veremiyorsun yazın transferlerden pek bir şey beklemeyin artık dönüşü olmayan yola giriyoruz seneye Avrupa'da da yokuz muhtemelen Kerem ve Marcao bankalar birliği antlaşmasının 2. taksidi için satılacak yerlerine vasat adamlar gelir.

En fazla şöyle değişir. Genç tecrübeli dengesi iyi hale getirilir. Tecrübeli seçimi yüksek maaşlı eski yıldızlar olmaz
Hamsik falan da 1,5 milyon euro maaş alıyo diye biliyodum bonuslarla.Melo'dan sonra Vidal'i hep istemişimdir 34'ünden sonra gelse de izlesek isterim :D

walla tek adam GARYdir adam fbye gidip herifleri çökertti bize karşı da sakatım diyip oynamadı Gary adamdır

bu arada gerizekalı başkan 2 gr aklı varsa iyi bi topçu bulup bu havayı dağıtır mal gibi çıkıp gstvde masal anlatacağına

marketten iyi sebze bile alamazlar gibi

ceballos filan deniyordu alsınlar işte

Cica ve Nelsson'a 15 milyon euro bonservis verebilen bu takim 6 milyon veremedimi simdi Gedson icin! Hay sizin planlamaniza. Fatih Hoca'mi tekrar dehsetle aniyorum.
kardeşim o oyunculara yaydığımız taksitlerle oyuncunun full bonservisini aldık ve satışından ekstra bir limit de esilmesi geri alma maddesi de yoktu

menajerler kısmını bilmiyoruz daha

Onye ve Gomis harika ikili olabilirdi. Bu becali para peşinde herhalde morutzani ondan caspera çevirdik. Kerem Onye daha mantıklı olabilirdi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt