Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Küme düşmeyle ilgili hiçbir düşünce geçmiyordu aklımdan. Ama orta saha almayacaksak bugünden itibaren küme düşme korkusunu iliklerime kadar yaşayacağım.

Ben bu başkanın Galatasaray'ın başında olduğu sürece takımdan fazla bir beklentim yok açıkçası bu sezon küme düşmeyelim yeter, seneye de 10. sıralarda takılırız ligde, Burak Elmas olduğu sürece şampiyonluk yaşamamız hayal, 30 milyon Euro harcayıp aldığı oyuncuların akıbeti ne olacak bakalım Avrupa'da maç yapmazsak göz önünde olmazlar ve hiçbirini satamayız maalesef geldikleri gibi geri giderler. Takım başarısız olduğu sürece tribün gelirleri azalır, yayın gelirleri azalır, Avrupa'dan da para gelmeyince Burak Elmas bırakana kadar arkasında büyük bir enkaz yaratabilir önümüzdeki 10 sene şampiyonluk göremeyiz bir daha Ünal Aysal ya da fatih terim gibi bir başkan gelmediği sürece

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasarayın avrupadan men almasına sebep olan birini savunmayalım lütfen (dursun özbek)

bu showarın hepsi o şerefsiz menajerlerin payı yüksek zaten

bir de herif bjk kap'a bildiriliyo rize jeti ve showyla geliyo yani ne denir ki belli zaten her şey
İşte Galatasaray Yönetimi camiasi bunu yaşatmayacaktı öyle bir camia idik. Ama şu rezilliği yönetim dahil herkes seyretti hadi yönetim çapsız mahalle muhtar olamayacak adamlar ama camiada o ağır toplar veya derin Galatasaray denen kallavi adamlar elini taşın altına koyacakti

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt