Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.908
- 23.333
- 2.393
Insallah bu dedigi yasanir ve ibra olmaz
Mali yönden bile ibra etmesinler 25 milyon euro transfere harcadı onun da hesabini sorsunlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Insallah bu dedigi yasanir ve ibra olmaz
zamanında onyekuruya da böyle saplantılı şekilde kafayı takmıştı bizim taraftar, geldi 2 maç oynadı sonrası balon. gedsona da gereksiz bi takıntı durumu vardı. geçen yaz alamadıktan sonra tamamen gündemden çıkarmak lazımdı. beceriksiz yönetimin gidip salak tinercilere oyuncu kaptırması rezillik tabi o ayrı mevzu.
Orta sahanda Taylan oynuyor. Ne anlatıyorsun Adnan ?zamanında onyekuruya da böyle saplantılı şekilde kafayı takmıştı bizim taraftar, geldi 2 maç oynadı sonrası balon. gedsona da gereksiz bi takıntı durumu vardı. geçen yaz alamadıktan sonra tamamen gündemden çıkarmak lazımdı. beceriksiz yönetimin gidip salak tinercilere oyuncu kaptırması rezillik tabi o ayrı mevzu.
Bu son döneminde biz kötüydük ama Onye de pek iyi değildi. Belli olmaz belki bir kez daha yollar birleşebilir. Ama gittiği hiçbir takımda da oynayamadı böyle olunca ben istemiyorum işte sanki bizi yedekte tutuyor kullanıyorlar gibi hissediyorumHiç yok demiyorum ama bu ligi kaldıran bir oyuncuydu. Halil ondan daha beter bencillikte mesela ve skorerlik bakımından da kötüBizi zorlayan gelirse sınır olur ama Onye'yi biz daha iyi cilalayıp okutabilirdik. Sneijder gibi bir şey oldu. Buradaki aidiyetliği bulamadı gibi patlama için.
Adamlar bize toplam 8-8.5a falan gelecekti, gayet makul gedson icin.bence degil tamamen benfica elini kuvvetlendiren ve kısıtlayıcı bir sözleşme, asla yatırım olamaz
taylanın yerine oynayacak adam gedson değil, gedson 6 numara değil. dünyada tonlarca ortasaha oyuncusu var, bizim taraftar dünyada sadece gedson var gibi davranıyorOrta sahanda Taylan oynuyor. Ne anlatıyorsun Adnan ?
benficanın diğer çöpü florentino’nun yerine okayı almış getafeBencede taraftar olarak bu transfer baskisi olayina karsiyim su gedsonda ne gorduler bilmiyorum bir bjk macidir dolaniyor neymis cok top kapiyormus neymis kilit pas atiyormus
Bunlarin hepsi zirvalik kac gol kac asist yapmis millet orta sahada yaratici oyuncu bulmaya calisiyor skora katki yapsin diye bakasetas ornegi var hamsik var bizde elde na kadar kabiz kisir adam var pesinden kosuyoruz
Sonra kume dusme hattina geldik geliriz tabi bu pulcarmi ne 6 numara gedson cicalau bir sezon oynasalar ucu toplam 10 gole katki yapmaz bakasetas katkisi vermez sonra takim gol atamiyor atamaz tabi berkan taylan cicaldau gedson tarzi adamlar dogru sistem icerisinde islerler yanlarini dogru olusturursan is yaparlar iyiki gelmedi gedson cok memnun oldum iyiki almadik digecegim gunleri iple cekiyorum
Kötü degil taylan.8 oynar veya doğru gorev verilirse fayda saglar.berkan ve taylanda ozguven sorunu varOrta sahanda Taylan oynuyor. Ne anlatıyorsun Adnan ?
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum.mevzu yetenek degil.abartilan hersey patlar balon gibizamanında onyekuruya da böyle saplantılı şekilde kafayı takmıştı bizim taraftar, geldi 2 maç oynadı sonrası balon. gedsona da gereksiz bi takıntı durumu vardı. geçen yaz alamadıktan sonra tamamen gündemden çıkarmak lazımdı. beceriksiz yönetimin gidip salak tinercilere oyuncu kaptırması rezillik tabi o ayrı mevzu.
başkan'ın söylemini inkar edip başka duyumlara bel bağlıyorsan bilememAdamlar bize toplam 8-8.5a falan gelecekti, gayet makul gedson icin.
O sahislar yuzunden koca kulup rezil oldu iste. Bende avrupaya kalamamayi şu yasadigimiz rezillige tercih ederim diyorum. Dursunun da abv belmasindaGalatasaray da şahıslar her zaman gidicidir futbolcu veya yönetim önemli olan Galatasaraydır bugün gedson için 1m avro veremiyorsa bu kulüp bunun sorumlularından biri de dursun özbek denen şahıstır
Bende tatmin oldum.Lilliden cheik niasse bekliyorum o ayrieksik olan 2 bölgeyi ne katkı sağlayacakları aşağı yukarı belli olan 2 oyuncuyla kapattık.
verimli 1 transfer dönemiydi, benim yorumum bu
Pek sanmıyorum ama hayırlısı yine de.Bu son döneminde biz kötüydük ama Onye de pek iyi değildi. Belli olmaz belki bir kez daha yollar birleşebilir. Ama gittiği hiçbir takımda da oynayamadı böyle olunca ben istemiyorum işte sanki bizi yedekte tutuyor kullanıyorlar gibi hissediyorum
Artık iş torrente kaldı baby. Mental olarak dip yapmış bu oyuncu grubunu tekrar ayağa kaldırıp, bir plan dahilinde ileriye taşıması gerek. işi çok zor. umarım buradan çevirebiliriz.Bende tatmin oldum.Lilliden cheik niasse bekliyorum o ayri![]()