Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atalay Babacan, DeAndre Yedlin, Christian Luyindama ve muhtemelen Mbaye Diagne UEFA listesinden çıkacak. Berk Balaban da kaleci yeri açılması için A listesinden çıkarılıp B listesine aktarılabilinir. Buna göre beş oyuncu çıkarıp yerlerine üç oyuncu ekleyeceğiz. İki kişilik yeri Arda Turan ve İsmail Çipe dışında altyapıdan yetişen oyuncumuz olmadığı için boş bırakmamız gerekecek. Gökay Güney veya alınırsa Semih Kaya ya da Murat Akça bu şekilde eklenebilirdi ancak bu sefer de üç oyuncu ekleyebilme kuralına takılıyoruz. Belki Muslera'nın yetişeceği tahmini ile Peña bildirilmeyebilir ki bu şekilde zaten iki kalecinin sakatlığı durumunda (biri Muslera), dışarıdan bir kaleciyi (Peña) alma şansımız devam edecektir.

Tahminî UEFA kadrosu:
Muslera
Çipe
Balaban A veya B liste
A. Öztürk
Aanholt
Bayram
Nelsson
Teixeira
Boey
Antalyalı
Pulgar
Moruțan
Kutlu
Cicâldău
Kılınç
Turan
Feghouli
Aktürkoğlu
Babel
Mohamed
Gomis
Yılmaz
Dervişoğlu

ile Peña veya Güney ya da Kaya

ben hayatımda böyle bir şey görmedim, arada bir gerçek mi diye sorguluyorum.

30 milyon taraftarı olan, Avrupa' da kupa alan, en büyük başarılara sahip bu takımı 6 ay' da ali koç, aziz yıldırım bu hale getiremezdi.

küfürlerle gideceksiniz, tarih bunu unutmayacak, bu insanlar sizi affetmeyecek !!!

zamanında onyekuruya da böyle saplantılı şekilde kafayı takmıştı bizim taraftar, geldi 2 maç oynadı sonrası balon. gedsona da gereksiz bi takıntı durumu vardı. geçen yaz alamadıktan sonra tamamen gündemden çıkarmak lazımdı. beceriksiz yönetimin gidip salak tinercilere oyuncu kaptırması rezillik tabi o ayrı mevzu.

En büyük tesellim o konu. Taraftar kim için kendini parçaladıysa o adam elimizde patladı. Ya Falcao ya istifa sloganlarını unutmadım.

zamanında onyekuruya da böyle saplantılı şekilde kafayı takmıştı bizim taraftar, geldi 2 maç oynadı sonrası balon. gedsona da gereksiz bi takıntı durumu vardı. geçen yaz alamadıktan sonra tamamen gündemden çıkarmak lazımdı. beceriksiz yönetimin gidip salak tinercilere oyuncu kaptırması rezillik tabi o ayrı mevzu.
Orta sahanda Taylan oynuyor. Ne anlatıyorsun Adnan ?

Hiç yok demiyorum ama bu ligi kaldıran bir oyuncuydu. Halil ondan daha beter bencillikte mesela ve skorerlik bakımından da kötü :( Bizi zorlayan gelirse sınır olur ama Onye'yi biz daha iyi cilalayıp okutabilirdik. Sneijder gibi bir şey oldu. Buradaki aidiyetliği bulamadı gibi patlama için.
Bu son döneminde biz kötüydük ama Onye de pek iyi değildi. Belli olmaz belki bir kez daha yollar birleşebilir. Ama gittiği hiçbir takımda da oynayamadı böyle olunca ben istemiyorum işte sanki bizi yedekte tutuyor kullanıyorlar gibi hissediyorum

Bencede taraftar olarak bu transfer baskisi olayina karsiyim su gedsonda ne gorduler bilmiyorum bir bjk macidir dolaniyor neymis cok top kapiyormus neymis kilit pas atiyormus

Bunlarin hepsi zirvalik kac gol kac asist yapmis millet orta sahada yaratici oyuncu bulmaya calisiyor skora katki yapsin diye bakasetas ornegi var hamsik var bizde elde na kadar kabiz kisir adam var pesinden kosuyoruz

Sonra kume dusme hattina geldik geliriz tabi bu pulcarmi ne 6 numara gedson cicalau bir sezon oynasalar ucu toplam 10 gole katki yapmaz bakasetas katkisi vermez sonra takim gol atamiyor atamaz tabi berkan taylan cicaldau gedson tarzi adamlar dogru sistem icerisinde islerler yanlarini dogru olusturursan is yaparlar iyiki gelmedi gedson cok memnun oldum iyiki almadik digecegim gunleri iple cekiyorum
benficanın diğer çöpü florentino’nun yerine okayı almış getafe😂 10 milyonluk kazıktan kurtulduk

Şimdi Pulgar çatır çatır top oynasa gedsonu unutturacak bir performans gösterse seneye onuda kaptırır tüyü dikeriz üzerine. Rodop dedenin senaryolarına benzedi ama kimse diyemez gerçek olamaz bu senaryo diye. Bu kepaze yönetimle bu kadar.

Galatasaray Bir His Takımıdır.

Bende bunu anlatmaya çalışıyorum.mevzu yetenek degil.abartilan hersey patlar balon gibi

Galatasaray da şahıslar her zaman gidicidir futbolcu veya yönetim önemli olan Galatasaraydır bugün gedson için 1m avro veremiyorsa bu kulüp bunun sorumlularından biri de dursun özbek denen şahıstır
O sahislar yuzunden koca kulup rezil oldu iste. Bende avrupaya kalamamayi şu yasadigimiz rezillige tercih ederim diyorum. Dursunun da abv belmasinda

Bu son döneminde biz kötüydük ama Onye de pek iyi değildi. Belli olmaz belki bir kez daha yollar birleşebilir. Ama gittiği hiçbir takımda da oynayamadı böyle olunca ben istemiyorum işte sanki bizi yedekte tutuyor kullanıyorlar gibi hissediyorum
Pek sanmıyorum ama hayırlısı yine de.
Yönetimin değişmesi artık önceliğimiz gibi.
Yoksa bence hala genç biri. Değerlendirilirdi belki de o sezon ipleri ftde kopardı. Son dönemeçte de sakatlık o bu dediler, yoksa jk maçında oynasa misal ikili de üstünlüğü aldıran topçu olurdu. Ha orası olmasa Denizli maçında bile gereğini yapacak isimlerdendi. Sonra da kaynadı gitti zaten...

Bu arada gedsona kimse bir şey demesin diyenler görüyorum

Sosyal medyada bizle olan fotolarını silmesi ağır aptallık ve karaktersizlik belirtisidir

İstediğin takıma gidebilirsin ama foto silmek nedir yahu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt