Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8 numara gelmeden bir sey olmaz. Gedson tek degildi, gidin baska bir 8 alin. Berkan taylani amadolu kulupleri bile gözü kapali oynatmaz.

Valla Gedsonu en çok isteyenlerden biriyim geçen seneden beri. Totem konusu bile açtım. Bugün çok sinirliydim. Lakin Rizeye gitmesi o paylaşılan fotoları görünce gereksiz sinirlendiğimi farkettim. Vizyonuna sokayım ben onun.

Şimdi yükselişe geçmeye odaklanmamız gerekiyor. Kadroya desteğe devam.

8 no kesinlikle istiyorum o ayrı

Bu arada gedsona kimse bir şey demesin diyenler görüyorum

Sosyal medyada bizle olan fotolarını silmesi ağır aptallık ve karaktersizlik belirtisidir

İstediğin takıma gidebilirsin ama foto silmek nedir yahu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bunu BY yapınca küfür yiyor.
O da misal tuttuğu takıma gitti 🤣

Gedson yapınca normal.

Şimdi yaş zırt pırt muhabbeti duyarız da ben buna katılmıyorum. İnsanlar da genel olarak bir çifte standart bakış açısı hakim. Birine öyle bakıyorsam diğerine de bakarım. Bakamıyorsam da ikisine birden göz yumarım. Bu kadar basit.

Valla Gedsonu en çok isteyenlerden biriyim geçen seneden beri. Totem konusu bile açtım. Bugün çok sinirliydim. Lakin Rizeye gitmesi o paylaşılan fotoları görünce gereksiz sinirlendiğimi farkettim. Vizyonuna sokayım ben onun.

Rize fotosuna bende istemsizce güldum.insan bu muydu yani diyo harbiden gedson diye yirtinilan topcu😀

Sosyal medyada bizle olan fotolarını silmesi ağır aptallık ve karaktersizlik belirtisidir

boşverin şu salağı. benfica ligde bukadar kötü haldeyken bunu 1 maç bile kadroya almadı, neyi konuşuyoruz. geçen sezon bizde de son 4-5 maç iyi oynadı ama öncesi kötüydü. gelip ortalığı dağıtacak gibi bi durumu yoktu yani gereksiz bi abartı yapıldı. bizim rezil yönetimin tinercilerden çalım yemesi insanın sinirini bozuyor ama.

Yalniz twitter alemi futbol icin zaten bi bok çukuruydu ama transfer donemleri tam bi lagima donusuyor,bilhassa bejaka taraftari ortaya ciktiginda

İnternet teknolojisi bizimki gibi mağara adamlarının çoğunlukta olduğu toplumlara fazla zaten. Yüz yüze gelsen çıtını çıkaramayacak adamlar bilgisayarın başında magandaya dönüşüyor.

Mission completed.

Sende de oldu değil mi o fotoğrafı görünce bir rahatlama, çok saçma ve komik duruyor. Tek sinirimi bozan şey yönetimin bu kadar iletişim sorunlu olması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt