- 2 Temmuz 2011
- 137.749
- 58.713
- 5.488
Yalniz twitter alemi futbol icin zaten bi bok çukuruydu ama transfer donemleri tam bi lagima donusuyor,bilhassa bejaka taraftari ortaya ciktiginda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada gedsona kimse bir şey demesin diyenler görüyorum
Sosyal medyada bizle olan fotolarını silmesi ağır aptallık ve karaktersizlik belirtisidir
İstediğin takıma gidebilirsin ama foto silmek nedir yahu
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rize fotosuna bende istemsizce güldum.insan bu muydu yani diyo harbiden gedson diye yirtinilan topcuValla Gedsonu en çok isteyenlerden biriyim geçen seneden beri. Totem konusu bile açtım. Bugün çok sinirliydim. Lakin Rizeye gitmesi o paylaşılan fotoları görünce gereksiz sinirlendiğimi farkettim. Vizyonuna sokayım ben onun.
Şimdi yükselişe geçmeye odaklanmamız gerekiyor. Kadroya desteğe devam.
8 no kesinlikle istiyorum o ayrı
boşverin şu salağı. benfica ligde bukadar kötü haldeyken bunu 1 maç bile kadroya almadı, neyi konuşuyoruz. geçen sezon bizde de son 4-5 maç iyi oynadı ama öncesi kötüydü. gelip ortalığı dağıtacak gibi bi durumu yoktu yani gereksiz bi abartı yapıldı. bizim rezil yönetimin tinercilerden çalım yemesi insanın sinirini bozuyor ama.Bu arada gedsona kimse bir şey demesin diyenler görüyorum
Sosyal medyada bizle olan fotolarını silmesi ağır aptallık ve karaktersizlik belirtisidir
Yalniz twitter alemi futbol icin zaten bi bok çukuruydu ama transfer donemleri tam bi lagima donusuyor,bilhassa bejaka taraftari ortaya ciktiginda
O kelden haber bekleyecek kadar dusmedigimiz zamanlarda olacak elbet.sedat doğanın haberturkte sneijder icin gulmesi gibi ya da aysalin elmander soruldugunda aldik demesi gibiDun gece Gokhan Dinc'e sovenleri sahneye alalim
Mission completed.Bu arada gedsona kimse bir şey demesin diyenler görüyorum
Sende de oldu değil mi o fotoğrafı görünce bir rahatlama, çok saçma ve komik duruyor. Tek sinirimi bozan şey yönetimin bu kadar iletişim sorunlu olması.Valla Gedsonu en çok isteyenlerden biriyim geçen seneden beri. Totem konusu bile açtım. Bugün çok sinirliydim. Lakin Rizeye gitmesi o paylaşılan fotoları görünce gereksiz sinirlendiğimi farkettim. Vizyonuna sokayım ben onun.
Şimdi yükselişe geçmeye odaklanmamız gerekiyor. Kadroya desteğe devam.
8 no kesinlikle istiyorum o ayrı
igrenç birey umarım tavırlarının karşılıgını agır alırDun gece Gokhan Dinc'e sovenleri sahneye alalim
Rize fotosuna bende istemsizce güldum.insan bu muydu yani diyo harbiden gedson diye yirtinilan topcu![]()
Sende de oldu değil mi o fotoğrafı görünce bir rahatlama, çok saçma ve komik duruyor. Tek sinirimi bozan şey yönetimin bu kadar iletişim sorunlu olması.
Kardes baskan demedi mi zaten 1.5 yillik 1 milyon 7.5 da opsiyon diyebaşkan'ın söylemini inkar edip başka duyumlara bel bağlıyorsan bilemem