Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adamlar bile bile almadilar istemediler gedsonu basindan beri . Bunlar hain aga Galatasarayli degil

Gedson ismine neden takildiniz bukadar giden gedson değil Galatasaray'ın itibarını prestijini çok değil 6 ayda rezil ettiler Rize gibi küme takımları alay konusu yaptı
Nerelerden nerelere geldik dusunun

Yaw zaten gedson skimde değil herkes ayaklar altına düşen itibarimizi dert ediyor ..6 aydır divane gibi pesinde olduğumuz adamı rize formasıyla izleyeceğiz yazarken bile elim ayağım titriyor ..
Burak elmas tekme tokat gideceksin bu takımın başından ibret diye senelerce anlatacaklar seni

Tarihin en loser baskanı. Üstelik bunu sadece 6 ay gibi kısa bir sürede başardı. Çıkıp 2 kelam edip kendini savunamayan yönetim koca Galatasaray ı tff ye savunacak. Stada sokulmamalı bu adamlar..

Galatasaray Bir His Takımıdır.

Bugün başkanlık kelimeleri içeren ifadeleri duymak için basın açıklaması bekliyoruz acil .

İsteyen oldu mu ciddi şekilde? Bjk’nin uzun süredir ilgisi vardı
Olmadığını nerden biliyoruz Rusya dan talipleri vardı fotoları niye sildi madem rodriges sildi mi fotolarını olay gitti geldi gelmedi değil gedsonun bu olaydaki duruşuda çok net değildi bence iki gğn önce Galatasaray yazılı tişörtle foto paylaş sonra fotoların hepsini sil adama sorarlar nu nasıl şerefsizlik diye yarın eşinle veya sevgilinle kavga et fotoları kaldırsın başka adamın koynuna gitsin kaldırabilirmisin durum farklı değiş bence çokta gedsonda taraftarın hayallerini sikti attı afedersiniz

Ahmet bulutla is yapan baskan da bundan sonra galatasarayli değildir benim için. Bu adami bir daha klübün yanina bile yaklastirmasinlar.

Bu kadar omurgasız bir yönetim 35 yaşındayım daha görmedim.Bir 2009 2010 seneleri adnan polat saçmalamıştı ama bu kadar değil.Onun en azindan ilk sezonları filan güzeldi.Burak elmas harbiden leş ötesi bir başkan.Para yok,zeka yok, ortada bir yonetim yok.Gedson olayi kusura bakmayin ama tamamen bir andavallıktır.Nasıl alamazsın ya.Sirf fatih terim istedi diye mi?Gedson besiktas da efsane isler yapmazsa bene baska birsey bilmiyorum.

SM-M515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Olmadığını nerden biliyoruz Rusya dan talipleri vardı fotoları niye sildi madem rodriges sildi mi fotolarını olay gitti geldi gelmedi değil gedsonun bu olaydaki duruşuda çok net değildi bence iki gğn önce Galatasaray yazılı tişörtle foto paylaş sonra fotoların hepsini sil adama sorarlar nu nasıl şerefsizlik diye
Rdash

Bence Burak Elmas denen şahısa sormak lazım bu nasıl diye

Moderatör tarafında düzenlendi:
Torrenti herhalde transferler olmazsa günah kecisi olarak getirdiler. Zaten adamin kredisi geldiginde yoktu, adam gibi teklif almamistir diye bize gelmeyi bunu bilerek bile kabul etmistir. Adami üstüne 1-2 mac sonra kovarlar ve suc yönetimde degilmis gibi birsey derler.

hemen olağanüstü seçime gidilmeli

Bu camia bu kadar sahipsiz mi? aloo başkan bozuntusu olacak kişi kulübü Rizeye peşkeş çekiyor!Ne zaman aksiyon alacaksınız!
Yazıklar olsun size de yazıklar olsun.Kimsemiz yokmuş bizim, üyelerin bile umrunda değil

gedson ergenin teki anlasılan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt