Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedsonun yeteneğine laf edende yok.gedsonu suclayan da yok.sadece baskanin ve yonetimin Galatasarayin zedeledigi itibarinin yani sira Galatasaray düşmanlarinin bu gedson olayinda bizi dalgaya almasi,gedsonun rizeye kadar düşmesi vs bu hikayenin gedson ve bjk,rize adina iyi sonuclanmayacagi gun gibi ortada.abartilan hersey balon gibi patlar.biz artik 8 numara alip onumuze bakmaliyiz.ne kadar iyi ve yetenekli olursa olsun bi futbolcuya baglanmak iyi bisey degil,yeter yav
Hepsini geçtim, Camposla anlaşıldı diye coşanlar, Gedson'u almadı diye yonetime sövüyor

Ya adam isitan icin gerekli aciklamayi yapacaktir dedi o bile takmadi herifi ne istifa etti ne bisey bu adamdan ne bekliyoruz ki

bide gedsoncular cıktı
Galatasaray haric her oluşumu destekleyip gsli gibi davranıyonuz. Burak falan gelip gecici zaten defolup gidecek burda kişisel nefret için bizi satan adamı haklı diye savunmayalım terim olayında yeterince bölündü taraftar bide gedsoncu tayfa cıkmasın

Bizi deli gibi bekleyen üç adamı da alamadık.
Gedson
Onyekuru
Denayer

Üçü de 11 oyuncusu ve üçü de 22-23 yaşlarında. Yazıklar olsun gelen reklam peşinde iç etme peşinde.

Bu kulübün tek kurtuluşu satılmasıdır.Lisecisinden ayrı bıktım üyelerinden ayrı bıktım.

Ne Rize'nin ne bjknin suçu bu, böyle pisirik bir yönetim anlayışı olursa böyle olur.

Tam bir rezalet tam bir skandal gerçekten yazıklar olsun söylenecek söz yok adam kapımızda yattı resmen tek başına orta sahayı toplayacak bi adam bilerek isteyerek almadılar resmen yok para yokmuş da bjkde para mı var onlara yok mu bb anlaşması kontenjan yokmuş alma o zaman üç beş maç için yabancı kaleci akıl alır gibi değil olanlar rizenin diline düşürdü bizi rize ya rize çok kötü şekilde gönderilmeli bu adam zira kaldığı müddetçe orta sıra takımı yapar bizi fbden beter hale getirir

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zaten yaptı, kurduğu takım küme düşmeye oynuyor

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biri tarihin en rezil olma baskani challengi yapiyor galiba. Bi kume dusme kaldi onuda basarirsa adini altin harflerle yazdiracak tarihimize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt