Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson'da def olsun gitsin. Gs'ye azicik baglanmis adam boyle kahpelige alet olur mu? Yuzlerce kulüp var dunyada. Bjk ve rize'ye gidilir mi? Ihanetin allahi bu.

Görüşmeler yazılanlara göre 1 hafta önce kesilmiş. Burada avukatlığı ediliyor, komik buluyorum. Onye ve Denayer'e ayıp ediliyor.

pulgar'da pürüz varmış türkiyeye değil italyaya dönüyor milli takımdan

Gelsin oynasin gorelim.rizeye kadar dustuyse kafa sıkıntılı demek.ne kadar hazir olacak,ne yapacak izleyelim bakalim

Ne alakası var yaa biz alıp Giresun'a 6 aylık kiralık versek o zamanda Giresun'a kadar düştü diyecek miydiniz.

Adamı alamadılar işte çocuğa bok atmaya gerek yok. Tepki verilecekse yönetime verilmeli.

Yarin baska bi topcu gelir,o kral olur.artik gedson medson geçiniz.bi 8 numara alip,en yakin zamanda da bu baskan ve yönetimden kurtulmaliyiz

Pulgarı da alamaz bunlar sonra da zaman kalmadı diyip başka birini almazlar yine taylan-berkan kazmalarıyla devam edip ciddi ciddi küme düşme mücadelesi veririz ibra edilmeyip gönderilmeliler kesinlikle böyle bi isbilmezlik hiç görülmemiştir bu takımda

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gedson bize gelmek için sözleşmesini uzatıyor sonra bizimkiler adamla görüşmeyi kesmiş. Böyle şerefsizlik olmaz yav. Adamı yüz üstü bırakmışlar.

Eskiden olsa taraftara guvenirdim ama bizim taraftar bu yönetimle birlikte fenerlilesti her daim muhalif olan eleştiren sorgulayan pasif kalmayan Galatasaray taraftarının ezici çoğunluğu fener 8jk taraftar karışımı oldu heleki stada maça gidenler

Ogulcan isimli futbolcu oldugu iddia edilen sahis icin odedigimiz para ile Gedson'u kiraliyor herifler.

Bakin burada agir intikam duygusu, nefret ve hirs var. Gs'ye intikam yemini etmis, asla affetmeyecegini soyleyen sahis ve kontrolundeki yapilar (tff, mhk, kulupler, medya) gs'yi dusurmek icin de ellerinden ne geliyorsa yapacaktir.

İnsanların kısa sürede basarilari konusulur geldiğinde şu noktadaydi şimdi şu noktaya taşıdı diye anlatırsın ... Burak Elmas yönetimi bu kadar kısa sürede başarısızlığın olumsuzluğun her yönünü gösterdi ve hala çıkmış hayal satmaya devam ediyor başkanligi sürecinde yapacağı en olumlu ve tek başarılı hareket istifa olur merakla ve ısrarla bekliyoruz ...

sinansasiirma.gif

Hadi fb' den şaplak ye, koç' un parası var basar alır.

Yazın Ghezzal, Rossier' i istedi hoca, beceremedin, menemenspor aldı. Şimdi gittin, 1 yıldır taraftarın her gün istediği, senin için son saate kadar bekleyen adamı menemene ekmek bananlara kaptır ve Galatasaray düşmanı tahir denen ayıcık, t.şak geçsin seninle.

Şimdi çık basın toplantısında 1 dakika içinde kaç kez başkanım ben diyeceksin, rekor denemesi yap.

Sponsor başta olmak üzere hiç bir şeyi beceremedim. Terim düşmanı ve Terimciler diye ikiye böldün taraftarı, koç' a ver başkanlığı al batır Galatasaray' ı dese bu kadarını yapmazdı.

Seni o koltukta oturtursa bu taraftar yazıklar olsun !!! 37 yaşındayım, kendimi bildim bileli Galatasaray' lıyım, maç kaybedince oturup ağlayan adamım, ben o kadar şey yaşadım, gördüm, şu 6 ay kadar utanmadım.

Sana da, yanındaki sapık akıl verenene de yazıklar olsun, tarih kayınpederini iyi anarken, seni hain olarak anacak, defol şamar oğlanı !!!

Pulgar daha evet dememiş şaka gibi

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bide gedsoncular cıktı
Galatasaray haric her oluşumu destekleyip gsli gibi davranıyonuz. Burak falan gelip gecici zaten defolup gidecek burda kişisel nefret için bizi satan adamı haklı diye savunmayalım terim olayında yeterince bölündü taraftar bide gedsoncu tayfa cıkmasın
Futbolda ve transferde hersey anlık gelisiyor.1 ay sonra,mayista veya gelecek ekim ve kasim aylarinda gelelim bu nobeti okuyalım bakalim ne düşüneceğiz,gedson ne olmus,bjk ne yapmış gorecegiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt