Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstifa et yada konuşma hain birde seni seçim dönemi destekledim kafama sıçıyım

Orta sahaya adam lazımken yabancı kaleci alma salaklığı ancak bizim yönetime yakışır bakıyorum her şey elimde kalıyor gözle görülür hiç bir icraat yok

Gedson için bjk ve rize işbirlikçilerinede yazıklar olsun. Amaç nedir. Dünyada başka topçu mu yok sırf bize çalım için oyuncu peşine düşmek nedir, bu düşmanlık nefret nedir. bunlar unutulmaz asla ve asla. Bjkye bunun haddini bildiririz zaman gelince. Rizeyi zaten adam yerine koymam, pttlige gider yakında kaybolur gider

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gökmen özcan; dün gece Gedson-bjk olayı ortaya çıktıktan sonra, Galatasaylı yöneticiler araya giriyor bjknin teklifinin üzerinde teklif veriyorlar hem oyuncuya hem kulübüne ve red cevabını alıyorlar, hatta rakamı siz belirleyin demişler yine de red yemişler.
yalan. meydanı boş buldular sallıyorlar. bu sünepelerde onu yapacak cesaret yok. alacak adam alırdı zaten bu zamöana kadar. fiyatı siz belirleyin falan tamamen gs düşmanlığıyla uydurulmuş bişey

Floryaya gitmek gerek kpay, bu arsızlar küfürden anlamazlar

Doğru diyon da millet de kılını kıpırdatmıyor artık kulüp için.

Taraftar bile bıktı artık bunlar ile uğraşmaktan bunlar yolmaktan bıkmadı.

Ha biz yine de edelim tabi küfür.

İçimiz soğusun az be. Vallahi bırakabilsem takibi bırakıcam artık kaç senedir fitil fitil burnumuzdan geliyor da ne yapalım fanatizm işte.

aga niye istifa ediyorum desin yahu

Bravo yönetim "hele bir sor niye" seansına ihtiyaç vardı.

Bunlar bizi ifb taraftarı zannetti herhalde
Rezilliklerin bini aştı
İstifa et. Yol al

Mesele Gedson meselesi değil GALATASARAY kulübünün itibar kaybına sebep olmalarını yediremiyorum ligden düşebiliriz de mesele o da değil biz yine severiz aynı şekilde ama GALATASARAY'ın geleceği bu hainler ordusunun iki dudağı arasında onu yediremiyorum

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

El birliği ile Galatasaraya orta saha aldırmıyorlar Mert hakan irfancan ndiasmiye gedson ucuz oyuncu almaya kalkınca Rize basaksehir Beşiktaş fenerbahce bir şekilde devreye giriyor senin başkanın yönetimin ayakta uyuyor .6 aylik kiralık adamlar ile nereye kadar neden yabancı kaleci aldik neden Omar olayını kim açıklayacak.

Lan bu saatten sonra neyi açıklayacaksın ? Yazın hocayla beraber en kritik mevkiyi boş bıraktınız. Hakemler oluk oluk ağzımıza sıçtı ağzın açılmadı , kalecimizi bile verilmeyen penaltının üstüne kaybettik gıkın çıkmadı. Üstüne proje eaaabi diye gidip ikna ettiğin hocayı abuk subuk bir zamanda kovdun iyi bir hoca getiremeyeceğin bariz iken. Yazın gelse kafası rahat kendi düzenini oturtacak Tprrent'i de ateşe attın. Üstüne gelmek için adeta yalvaran tavanı 60 kağıtlık çocuğu TJK-Rize ortaklığına kaptırıyorsun. Siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz ? Lan en kötü senaryoyu ben kafamda kursam abartıyorsun derdim kendi kendime. Zaten genel olarak da sıkıntılı dertli bir süreçten geçiyoruz bir de bunlar çıktı başımıza. Küfretmeden yazmak çok güç ki Dursun'a bile forumda sövecek raddeye gelmedim.

Allah cezanızı versin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt