Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
kesim masasındaki bülentin sesi gibi harbibu herifin sesini bi tek ben mi Bülent Ersoyunkine benzetiyorum?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kesim masasındaki bülentin sesi gibi harbibu herifin sesini bi tek ben mi Bülent Ersoyunkine benzetiyorum?
Gedson yarar yaramaz o ayri da bjkinin ekonomik durumu,futboldaki durumu da boktan harbiden.ersini satamadilar.ridvan sozlesme yenilemedi.bir gençlik furyasidir bahsediyorlar,stoper serdar hala yedek.can bozdogan hala yedek.sonu ne olacak gorecegizIrfancan olayinin aynisi rakip gidip ihtiyaci olmayan adama sirf bize inat para bayildi seneye cl yok besiktas elindeki oyuncularin maasini odeyemiyor 6 ay sonra cebi paralar nerde diye pankart acarlar bjk batmaya dogru ilerliyor gedson islerine dahi yaramaz o bolgede surusune oyunculari var salakca bir is
Ben reha muhtara benzetiyorumbu herifin sesini bi tek ben mi Bülent Ersoyunkine benzetiyorum?
Konu Gedson olmaktan çıkmıştır. 1 yıldır peşinden koştuğun adamı rakibine ve düşmanına komik bir paraya komik bir şekilde kaybediyorsun. Burada siyasi vs bir durum yok apaçık salaklık var demektir. Yok üzermize oyunlar oynanıyor yok tff yok akp yok rte. Geçin abi bunları. Burak Elmas hepimizi çok iyi kandırdı. Almak isteyen adam gidip alırdı Gedson’u.
Mevzu budur,transfer degil.6-7 ayda gelinen sürece bir bakın. Hakemi geliyor üst üste üst üste puanlarımızı çalıyor , neden , biliyor ki bir şey gelmeyecek başına devam ediyor. Öne geçiyoruz , takım maçı tutar dedirtmiyor rakibine biz bu takımı yenemeyiz dedirtmiyor. Götü boklu semt takımı daha önce kiraladığımız aidiyet sahibi topçuyu rahat rahat elimizden çalıyor çünkü bu kulübün zerre ağırlığı kalmamış durumda. Yarım senede Galatasaray adı ele ayağa düştü , bu kadar basit. Koca kulübün herhangi bir yaptırım gücü yok , bir ağırlığı yok Rize'nin ne idüğü belirsiz ayaktakımı başkanı bile kulüple dalga geçecek haddi buluyor kendinde. Başarısızlıktan ziyade benim sinirimi bu bozuyor , biz böyle bilmedik bu kulübü.
başka söze gerek yok, durumun özeti budur sokayım transfere falan gelinen nokta çok sinir bozucu. acil camia içinden çok güçlü bi isim başkan olmalı hem de çok acil, yoksa bu kulüp hızlı bi şekilde büyüklük alışkanlıklarını kaybediyor6-7 ayda gelinen sürece bir bakın. Hakemi geliyor üst üste üst üste puanlarımızı çalıyor , neden , biliyor ki bir şey gelmeyecek başına devam ediyor. Öne geçiyoruz , takım maçı tutar dedirtmiyor rakibine biz bu takımı yenemeyiz dedirtmiyor. Götü boklu semt takımı daha önce kiraladığımız aidiyet sahibi topçuyu rahat rahat elimizden çalıyor çünkü bu kulübün zerre ağırlığı kalmamış durumda. Yarım senede Galatasaray adı ele ayağa düştü , bu kadar basit. Koca kulübün herhangi bir yaptırım gücü yok , bir ağırlığı yok Rize'nin ne idüğü belirsiz ayaktakımı başkanı bile kulüple dalga geçecek haddi buluyor kendinde. Başarısızlıktan ziyade benim sinirimi bu bozuyor , biz böyle bilmedik bu kulübü.