Bu hafta alanya maçında çok büyük bir hakem kıyımı bekliyorum. Fişi çekmek, ümitleri tüketmek isteyecekler muhtemelen. Yeni takviyelere rağmen olmayacak hissiyatı yaratacaklar.
Şu an taraftar polyanna moduna sokmalı kendini, hatta zorunluluk bu. Bir süre sabretmeli, geri çekilip olanı biteni izlemeli. Akıllı olmalı afedersiniz.
Zaten vurmak için sırada bekleyen çok gördüğünüz gibi, bir fıske de taraftardan gelmesin. En azından belli bir süre.
Dipnot olarak ekleyeyim: Fatih Terime sabır eden kitledeydim ama sabrımın sebebi oynattığı oyun değil, hükümetti, hükümet gidesiye kadar takımın başında kalmalı diye düşünüyordum. İyi kötü diş gösteren adamdı (büyük yanlışlarına rağmen), onun da gitmesiyle iktidara karşı durabilecek kimse kalmadı kulüpte. En azından arkasında yönetim desteği olsaydı bu kadar kolay üstüne gelemezlerdi bu kulübün ama maalesef işte olanları görüyorsunuz. Şunu son olarak diyeyim, mevcut düzende yöneticilere, iktidara diklenmiyorlar diye kızmayın, onu yapabilecek adam yok bu ülkede.
Tff falan yok yani, başındaki atanmış bi hiçkimse zaten. Tek gerçek tayyip var. Ve onun kurduğu, kurmak istediği futbol düzeni.
Okuduğunuz için teşekkürler.