- 31 Ağustos 2021
- 69.646
- 49.835
- 3.258
Pulgar - Cica önlerinde Halil'de olabilir bu arada. Halil'i forvet arkası izlemedik hiç. Belki olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Torrent kim yahu. Adam bize umut saçıyor işte. Barcelona'nın yedek kalecisi falan olmayacak bu adam ya. Tepki gösterilmesin diye böyle söylüyor.Abicim aciklamalari takip etmiyormusun? Torrent dedi ya canli yayinda.
Torrent: “Kaleci konusunda ilk opsiyon benim için de, kulüp için de Türk kaleciydi. Ama piyasa neyse o! İkincisi, bu kaleci gelecek sezondan itibaren Ter Stegen’in arkasında ikinci kaleci olacak. Avrupa’nın en iyi genç kalecilerinden biri. 18, 19, 21 yaş altında milli oldu. La Liga’dan pek çok teklif geldi. Barcelona hepsini geri çevirdi. Çünkü çok güveniyorlar. Barcelona’dan birçok insanla konuştuk. Kendisi de gelen tekliflerle değil, sadece Galatasaray’ın teklifi ile ilgilendi. Aklında birinci seçenek Galatasaray idi. Kaleci antrenörümüz 6-7 yıl onunla çalıştı. 22 yıl Barcelona’dan çalışan bir antrenör. Önümüzdeki sezon birçok maçta onu Barcelona kalesinde göreceksiniz. 6 aylık konuşulmasının sebebi, gelecek sezon Barcelona’nın ona ihtiyacı olması. Muslera’nın durumunu, 1-1,5 aya oynayabileceğini bilerek geliyor. Buna rağmen bu meydan okumaya çıktı”Torrent kim yahu. Adam bize umut saçıyor işte. Barcelona'nın yedek kalecisi falan olmayacak bu adam ya. Tepki gösterilmesin diye böyle söylüyor.
Abicim aciklamalari takip etmiyormusun? Torrent dedi ya canli yayinda.
ne dedi?Abicim aciklamalari takip etmiyormusun? Torrent dedi ya canli yayinda.
10 milyona satabilirse şükredelim bu beceriksiz yav. Ben açıkçası 20 edeceğini düşünmüyorum. Marcao'nun ama pazarlamayla satmak başarı olurdu bana göre 16-17 + %10 pay ideal marcao için.serdarla da kalırız ligte sıkıntı yok, 20 falan teklif varsa direk satalım
Almak zorundalar,bekleyeceğiz
Yemin ederim ben deFutboldan soğudum resmen
Ben Berkan'ın oynayacağını düşünüyorum ama bakalım. Hatta Cica-Pulgar #8 Berkan'ı #6 görürsek ona bile şaşırmamPulgar - Cica önlerinde Halil'de olabilir bu arada. Halil'i forvet arkası izlemedik hiç. Belki olabilir.

yok ya berkanda ordaki pas yeterliliği top kontrolü yok . Hamle zamanlaması , pozisyonu geç almasında tutarlı değil.Ben Berkan'ın oynayacağını düşünüyorum ama bakalım. Hatta Cica-Pulgar #8 Berkan'ı #6 görürsek ona bile şaşırmam![]()
Bakalım neler olacak. Pulgar'ın form tutması da lazım daha. Torrent'in işi çok zor.yok ya berkanda ordaki pas yeterliliği top kontrolü yok . Hamle zamanlaması , pozisyonu geç almasında tutarlı değil.
Serbest olucna daha çok koşuyor en azından.
Ben hala bunun gelecek tepkileri dindirmek için olduğunu düşünüyorum. Barcelona yedek kalecisini alsak yada 3. kalecisini alsak tamam ama Barcelona B 3. ligte oynayan bir takımmış. Gitmiş onun kalecisini almışız.Torrent: “Kaleci konusunda ilk opsiyon benim için de, kulüp için de Türk kaleciydi. Ama piyasa neyse o! İkincisi, bu kaleci gelecek sezondan itibaren Ter Stegen’in arkasında ikinci kaleci olacak. Avrupa’nın en iyi genç kalecilerinden biri. 18, 19, 21 yaş altında milli oldu. La Liga’dan pek çok teklif geldi. Barcelona hepsini geri çevirdi. Çünkü çok güveniyorlar. Barcelona’dan birçok insanla konuştuk. Kendisi de gelen tekliflerle değil, sadece Galatasaray’ın teklifi ile ilgilendi. Aklında birinci seçenek Galatasaray idi. Kaleci antrenörümüz 6-7 yıl onunla çalıştı. 22 yıl Barcelona’dan çalışan bir antrenör. Önümüzdeki sezon birçok maçta onu Barcelona kalesinde göreceksiniz. 6 aylık konuşulmasının sebebi, gelecek sezon Barcelona’nın ona ihtiyacı olması. Muslera’nın durumunu, 1-1,5 aya oynayabileceğini bilerek geliyor. Buna rağmen bu meydan okumaya çıktı”
Torrent'mi Gedson'u istemiyorum demişne dedi?
edit : tamam gedsonu istemiyorum demis okudum
Barcelona B zaten onlarin PAF takimi, Barcelona ilk once genclerini oraya yollar tecrube kazanmalari icin sonra begendiklerinde A takima aliyorlar. Bunda bir tuhaflik yok ki. Biz zaten ilk once Dortmund'dan Burki'yi alacaktik sonra vazgecip bunu istemisler. Buradaki yorumlara bakarsak Burki hepsinden kotuymus. O da tecrubeli bir kaleci olmasina ragmen.Ben hala bunun gelecek tepkileri dindirmek için olduğunu düşünüyorum. Barcelona yedek kalecisini alsak yada 3. kalecisini alsak tamam ama Barcelona B 3. ligte oynayan bir takımmış. Gitmiş onun kalecisini almışız.
yokTorrent'mi Gedson'u istemiyorum demiş
Doğru mu anladım
Torrent'mi Gedson'u istemiyorum demiş
Doğru mu anladım