Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pena yi aldık rakipler baskı yapacak gene önde biz de bunu görüp penayi aldıysak gene çok gol yeriz. Burası Türkiye bizim defans ve orta saha oyuncuları topu çıkaramıyor daha kaç gol yiyeceğiz ben sahsen topu hızlı şekilde ileriye çıkarıp ilerde baskı ile top kazanma olayına dönmek zorundayız gibi hissediyorum .
Pena
Boey Nelson marcao pva
Eric Berkan

Emre k cicaldao kerem
Gomis
Bu şekilde olacak kadro mecbur .

Tahminim avrupada ilk turda zor bir kurayla eleniriz bu üç transfer ligde ultra bir değişiklik getirmez kötü gidiş devam eder bu durumda hangi akla hizmet önümüzdeki yılın hesabını yapıyosun burak efendi..

Birazcık adam olsalar yapılacak hareket belli de neyse :)

Screen Shot 2022-02-02 at 14.45.06.webp

Sırf 1.5m euro kiralama parası bulamadılar diye almadılarsa bişey bılmıyorum. Dinçer gomisi erden timur pulgara yardımcı olmuş. Gedsona para kalmadı
Kardeşim o da taksit, peşin değil.İlk taksit Eylül 2022'de.Asil sorun eldeki yabancıların sözleşmesini fesih edecek nakit bulamamalari.Daha büyük bir skandal çünkü adamların zaten geçmiş alacakları da var.O yüzden giden olmadı.Net planlama hatası ve beceri eksikliği.

Sırf 1.5m euro kiralama parası bulamadılar diye almadılarsa bişey bılmıyorum. Dinçer gomisi erden timur pulgara yardımcı olmuş. Gedsona para kalmadı
Burak denen çöp ne iş yapar

Sen GS Başkanı olarak 1.5 milyon euroluk kaynak bulamıyorsan bu göreve talip olmayacaksın ağa

Yok oldun o zaman da

anana avradına küfredildiğinde ağlamayacaksın çocuk gibi

Şunu anlamıyorum; bu bjk 6 milyon / 5 taksit aldı mı bu adamı ?

Sen hala niye 1.5 kira, 7.5 bonservis falan diye pazarlık yapıyorsun ? Ulan bunu Abdürrahim bile yapmazdı, bu kadar zekasız olunabilir miymiş, gördük ki olunuyormuş.

Şaka gibi bir olay bu, tarih bunu unutmayacak, olay Gedson falan değil, olay bjk' den yazdan beri şamar yemek.

Şimdi bu üstün zekalılar gider Larin' e 2.5-3 milyon EUR para verip almazlarsa adımı değiştireceğim. Tam bu zekaların yapacağı hareket çünkü.

Bu para yok o yüzden alamadık diyenler kendini avutmaya devam etsin.Beşiktaş sanki bolluk içinde yüzüyor adamlar devre arası transfer yapmayacağız para yok dedi önlerine fırsat transferi çıkınca kaynağı bir şekilde yaratıp değerlendirdi. Fenerbahçe limit tanımıyoruz diyerek kafa tutmadı mı? Arkadan dolaşacak yollar olduğunu defalarca gördük para yok bahane olamaz. Bu başkana kim niye kaynak yaratsın o ayrı bir mesele ama kendinizi kandırmayın para yok diye Galatasaray başkanı kaynak yaratamayacak kadar yalnız kalmış belliki.

Diğer ihtimal için konusursak madem istemedin Gedson’u çıkar haftalar önce açıklarsın gündemimizde değil diye. Taraftarını bu durumlara düşürmezsin.Maymun suratlı rize başkanı bile intikam diye gönderme yapıyor bu kulüp bu hallere düşmemeliydi

Şunu anlamıyorum; bu bjk 6 milyon / 5 taksit aldı mı bu adamı ?

Sen hala niye 1.5 kira, 7.5 bonservis falan diye pazarlık yapıyorsun ? Ulan bunu Abdürrahim bile yapmazdı, bu kadar zekasız olunabilir miymiş, gördük ki olunuyormuş.

Şaka gibi bir olay bu, tarih bunu unutmayacak, olay Gedson falan değil, olay bjk' den yazdan beri şamar yemek.

Şimdi bu üstün zekalılar gider Larin' e 2.5-3 milyon EUR para verip almazlarsa adımı değiştireceğim. Tam bu zekaların yapacağı hareket çünkü.
Larine bok atmayalım derim. 1.3 milyona biter

Daha büyük şerefsizlik yapılabilir yav. İki oyuncusunun sözleşmesi bitiyor ver bir miktar daha iyi para basına da fotoğrafları at karışan karışsın
İkisini de hiç beğenmiyorum yav :crushed: Ama Talisca öyle mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt