- 17 Eylül 2018
- 20.527
- 23.429
- 1.983
Beknaz frikikten yazdı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doktor böyle bir açıklama yoksa
Kardeşim o da taksit, peşin değil.İlk taksit Eylül 2022'de.Asil sorun eldeki yabancıların sözleşmesini fesih edecek nakit bulamamalari.Daha büyük bir skandal çünkü adamların zaten geçmiş alacakları da var.O yüzden giden olmadı.Net planlama hatası ve beceri eksikliği.Sırf 1.5m euro kiralama parası bulamadılar diye almadılarsa bişey bılmıyorum. Dinçer gomisi erden timur pulgara yardımcı olmuş. Gedsona para kalmadı
Beknaz frikikten yazdı.
Gidiyor musun ustatTransfer Nöbetine son mesajımı yazıyorum. Umarım Burak Elmas ve Avanelerinden kısa sürede kurtuluruz.
Burak denen çöp ne iş yaparSırf 1.5m euro kiralama parası bulamadılar diye almadılarsa bişey bılmıyorum. Dinçer gomisi erden timur pulgara yardımcı olmuş. Gedsona para kalmadı
Daha büyük şerefsizlik yapılabilir yav. İki oyuncusunun sözleşmesi bitiyor ver bir miktar daha iyi para basına da fotoğrafları at karışan karışsın
Larine bok atmayalım derim. 1.3 milyona biterŞunu anlamıyorum; bu bjk 6 milyon / 5 taksit aldı mı bu adamı ?
Sen hala niye 1.5 kira, 7.5 bonservis falan diye pazarlık yapıyorsun ? Ulan bunu Abdürrahim bile yapmazdı, bu kadar zekasız olunabilir miymiş, gördük ki olunuyormuş.
Şaka gibi bir olay bu, tarih bunu unutmayacak, olay Gedson falan değil, olay bjk' den yazdan beri şamar yemek.
Şimdi bu üstün zekalılar gider Larin' e 2.5-3 milyon EUR para verip almazlarsa adımı değiştireceğim. Tam bu zekaların yapacağı hareket çünkü.
İkisini de hiç beğenmiyorum yavDaha büyük şerefsizlik yapılabilir yav. İki oyuncusunun sözleşmesi bitiyor ver bir miktar daha iyi para basına da fotoğrafları at karışan karışsın
Ama Talisca öyle mi?