- 26 Ocak 2021
- 41.107
- 40.373
- 3.078
Beğendim güzel bir video olmuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla kendimden utanıyorum çok inanmıştım Burak Elmas ın seçim döneminde söylediği yalanlara, artık hata yönetim beceriksizliği filan demiyorum açık açık yalan söylemiş adam tüm Galatasaray taraftarlarınaÖncelikle kasa kolaylığını kira + maaş 2,6m€ olarak açmak gerek limitler yüzünden. Gomis için o şanslarını kullandılar.
Sonrasında hiçbir ağırlığı olmayan bu adamı kulübe başkan seçenler ve seçilmesine önayak olanlar utansın...
En son olarak da Fatih Terim hocam her geliş gidişinde topçu enkazı bırakırdı, bu sefer seçtirdiği başkanın enkazını da bıraktı gitti ona da selam olsun.
Çocuğun kafayı yaktılar ne zaman oyanacak ne zaman oyundan çıkacak belli değildi. İyi oynadığı çoğu maçta oyundan alındı, acaba kötü mü oynuyorum ulan deyip daha da çöktü.Morutan son donemde sadece moral olarak düşmedi,fiziksel olarak da düşüş yaşadığı bariz.bu fiziksel yukleme insallah yukari çıkarır morutani.trabzonlulari calima dizip dalga gecen bi velet neticede,yetenegi ortada
Tamamen Ft hocanın eseri morutan. Bu haldeyse sadece hocaya yzarÇocuğun kafayı yaktılar ne zaman oyanacak ne zaman oyundan çıkacak belli değildi. İyi oynadığı çoğu maçta oyundan alındı, acaba kötü mü oynuyorum ulan deyip daha da çöktü.
3 türk olmak zorundaysa kaleciyi neden yabancı aldık? Fatih bile idare ederdi en kötü sezon sonuna kadar.Sürekli transfer isteniyor ama sahada 3 tane Türk olmak zorunda. Seneye Avrupa yok ve sahada 4 tane Türk olmak zorunda. Türkleri geliştirmemiz lazım, boşuna yabancı transferi isteyip durmanın anlamı yok
M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Transfer planlamasını kim yapmışsa bunu kandırmış işte. 3 aylık plan yapmışlar, grlecek senelerde 8 numaraya yerli koyacaklar demekki. Yabancı ortasaha alacaklarsa yazın o zaman gedsonu niye almadın derler adama.Hayır bir de Gedson u istesek alırdık filan diyor yalan resmen, hemen bugün mü ödemek zorundasın 7.5 mil.€ opsiyonunu? Koskoca Galatasaray yönetimi 1 mil.€ kasa kolaylığı sağlayıp Gedson u kiralayamıyor mu 1.5 yıllığına ?
Haydi onu da geçtim gidip Erden Timur a söyleseniz 1 mil.€ kiralama bedelini sen karşılar mısın diye? İddialıyım taraftarın bu kadar istediği adamı hediye ederdi
Nerden baksan yanlış bir yönetim şekli, Gedson 1.5 yıllığına kiralasak iyi oynasa zaten 7.5 mil.€ dan daha fazla olur bu adamın piyasası, yok Benfica Tottenham dönemlerindeki gibi hiç mi oynayamadı? Kiralık sözleşmesi bittiğinde geri gönderirsin sadece 1 mil.€ kiralama bedeli ödemiş olursun adama 1.5 yıl için
Yav aynı Burak Elmas yönetimi sene sonunda bonservisini alamayacağımız, opsiyonsuz Halil için 1 yıllık kiralama bedeli olarak 1 mil.€ ödemedi mi? Oğulcan transferi için 2 mil.€ ödemedi mi? Barış Alper için 2.5 mil.€ ödemedi mi? Bu adamlar inanılmaz önemli ilk tercihimiz olacak adamlar mıydı? Geçtiğimiz senelerde opsiyonu bulunmayan Etebo, Andonde ve Saracchi gibi adamlara ödemedik mi bu kiralama ücretlerini?
Fb maçından sonra 6 mac yedek kaldi.3 kez oyuna alinmadi,mac zor durumdayken.sonra morutan çöp, hadi ordan yahu.morutanin potansiyeli yuksek gayet.pazar gunu alanyada sov yapsa kim sasiracak buna?Çocuğun kafayı yaktılar ne zaman oyanacak ne zaman oyundan çıkacak belli değildi. İyi oynadığı çoğu maçta oyundan alındı, acaba kötü mü oynuyorum ulan deyip daha da çöktü.
Aynısı Cica için de geçerli. Bu adam ilk geldiğinde Avrupa maçlarında falan sahanın her yerinde olan biriydi zaten pas kalitesi falan gayet ortada olan biri ama özellikle covidten sonra çok ciddi düşüş yaşadı. Bunun sebebi bence oyuncuların sezon başı kampı yapamamış olması bizimle.Morutan son donemde sadece moral olarak düşmedi,fiziksel olarak da düşüş yaşadığı bariz.bu fiziksel yukleme insallah yukari çıkarır morutani.trabzonlulari calima dizip dalga gecen bi velet neticede,yetenegi ortada
3 türk olmak zorundaysa kaleciyi neden yabancı aldık? Fatih bile idare ederdi en kötü sezon sonuna kadar.

akşam rize açıklaması sonrası sakinleşmeyi görürüm benGomis kap geldi , hemen pulgar kap gelir peş peşe, taraftarı sakinleştirmeye çalışılıyor şuan
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi