Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle kasa kolaylığını kira + maaş 2,6m€ olarak açmak gerek limitler yüzünden. Gomis için o şanslarını kullandılar.

Sonrasında hiçbir ağırlığı olmayan bu adamı kulübe başkan seçenler ve seçilmesine önayak olanlar utansın...

En son olarak da Fatih Terim hocam her geliş gidişinde topçu enkazı bırakırdı, bu sefer seçtirdiği başkanın enkazını da bıraktı gitti ona da selam olsun.
Valla kendimden utanıyorum çok inanmıştım Burak Elmas ın seçim döneminde söylediği yalanlara, artık hata yönetim beceriksizliği filan demiyorum açık açık yalan söylemiş adam tüm Galatasaray taraftarlarına

Dediğin gibi bu yönetimin başımıza kalmasında Fatih Terim de en az o kadar suçludur, kadro mühendisliğini yapan o, 6 numarasız bırakan takımı Fatih Terim in kendisi Muslera ya alternatif olarak kalede İsmail Çipeyi izlememizin sebebi o Berkan için Alanyaya 4 mil.€ bonservis ödememizin sebebi. Fatih Terim e tek başına kadro mühendisliği yaptırmak inanılmaz yanlıştı bu konuda Luís Campos a güveniyorum. Yönetim anahtarı teslim etsin Luís Campos un istediği oyuncular alınsın, satmak istediği oyuncular satılsın ona razıyım ama Burak Elmas & Işıtan Gün e filan bırakılmasın

Morutan son donemde sadece moral olarak düşmedi,fiziksel olarak da düşüş yaşadığı bariz.bu fiziksel yukleme insallah yukari çıkarır morutani.trabzonlulari calima dizip dalga gecen bi velet neticede,yetenegi ortada
Çocuğun kafayı yaktılar ne zaman oyanacak ne zaman oyundan çıkacak belli değildi. İyi oynadığı çoğu maçta oyundan alındı, acaba kötü mü oynuyorum ulan deyip daha da çöktü.

Umarım şilili iyi çıkar, Taylan bariz 6 no topçusu değil, 8 de berkanla rekabete girerler, 8 de biraz daha derli toplu olur diye düşünüyorum taylan için, çiku da 8-10 arası takılır, belki 10 pozisyonu için ya da 9.5 diyelim Halille kapışırlar.

Sürekli transfer isteniyor ama sahada 3 tane Türk olmak zorunda. Seneye Avrupa yok ve sahada 4 tane Türk olmak zorunda. Türkleri geliştirmemiz lazım, boşuna yabancı transferi isteyip durmanın anlamı yok

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sürekli transfer isteniyor ama sahada 3 tane Türk olmak zorunda. Seneye Avrupa yok ve sahada 4 tane Türk olmak zorunda. Türkleri geliştirmemiz lazım, boşuna yabancı transferi isteyip durmanın anlamı yok

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3 türk olmak zorundaysa kaleciyi neden yabancı aldık? Fatih bile idare ederdi en kötü sezon sonuna kadar.

Hayır bir de Gedson u istesek alırdık filan diyor yalan resmen, hemen bugün mü ödemek zorundasın 7.5 mil.€ opsiyonunu? Koskoca Galatasaray yönetimi 1 mil.€ kasa kolaylığı sağlayıp Gedson u kiralayamıyor mu 1.5 yıllığına ?

Haydi onu da geçtim gidip Erden Timur a söyleseniz 1 mil.€ kiralama bedelini sen karşılar mısın diye? İddialıyım taraftarın bu kadar istediği adamı hediye ederdi

Nerden baksan yanlış bir yönetim şekli, Gedson 1.5 yıllığına kiralasak iyi oynasa zaten 7.5 mil.€ dan daha fazla olur bu adamın piyasası, yok Benfica Tottenham dönemlerindeki gibi hiç mi oynayamadı? Kiralık sözleşmesi bittiğinde geri gönderirsin sadece 1 mil.€ kiralama bedeli ödemiş olursun adama 1.5 yıl için

Yav aynı Burak Elmas yönetimi sene sonunda bonservisini alamayacağımız, opsiyonsuz Halil için 1 yıllık kiralama bedeli olarak 1 mil.€ ödemedi mi? Oğulcan transferi için 2 mil.€ ödemedi mi? Barış Alper için 2.5 mil.€ ödemedi mi? Bu adamlar inanılmaz önemli ilk tercihimiz olacak adamlar mıydı? Geçtiğimiz senelerde opsiyonu bulunmayan Etebo, Andonde ve Saracchi gibi adamlara ödemedik mi bu kiralama ücretlerini?
Transfer planlamasını kim yapmışsa bunu kandırmış işte. 3 aylık plan yapmışlar, grlecek senelerde 8 numaraya yerli koyacaklar demekki. Yabancı ortasaha alacaklarsa yazın o zaman gedsonu niye almadın derler adama.

Çocuğun kafayı yaktılar ne zaman oyanacak ne zaman oyundan çıkacak belli değildi. İyi oynadığı çoğu maçta oyundan alındı, acaba kötü mü oynuyorum ulan deyip daha da çöktü.
Fb maçından sonra 6 mac yedek kaldi.3 kez oyuna alinmadi,mac zor durumdayken.sonra morutan çöp, hadi ordan yahu.morutanin potansiyeli yuksek gayet.pazar gunu alanyada sov yapsa kim sasiracak buna?

Morutan son donemde sadece moral olarak düşmedi,fiziksel olarak da düşüş yaşadığı bariz.bu fiziksel yukleme insallah yukari çıkarır morutani.trabzonlulari calima dizip dalga gecen bi velet neticede,yetenegi ortada
Aynısı Cica için de geçerli. Bu adam ilk geldiğinde Avrupa maçlarında falan sahanın her yerinde olan biriydi zaten pas kalitesi falan gayet ortada olan biri ama özellikle covidten sonra çok ciddi düşüş yaşadı. Bunun sebebi bence oyuncuların sezon başı kampı yapamamış olması bizimle.

Madem gelecek seneyi düsünüyorsun cart curt neden gelecek sene icin benfica ile anlasmadin? Al bak besiktas nasil aldi. Kargalari tebrik etmek lazim iyi oyuncu aldilar

Ne varmis bu gedson anlamadim taha bizde oynarken düsündüm bunu. Bi 8 no icin cokta iyi istatisigi yoktu 3 assist yapmis golü yok. Tamam karsi presi iydi ama oyunu öyle süper yönlendirdigi de yoktu. Herkes tottenhamdeki koyulan serbest kalma rakamina kaniyor. Okadar iyi olsa totteham birakmazdi, benfica birakmazdi bu sekilde ve verim almaya calisirdi kendinden. Alsak cildaudan bi farki olmazdi oyun kurma anlaminda. Abartmakta zaten bi noyuz. Hep diyorum, sorun onu almamak degil baska 8 no getirmemekte, cünkü oyunu kurmak da ciddi sIkIntIar cekiyoruz.

Bu arada biz sezonu çok erken açtık, takım çok erken form tuttu ve belli ki doğru düzgün bir planlama yapılmadığı için de düşüş muhteşem oldu. Bireysel hataların çok büyük çoğunluğu zekasızlıktan ya da yeteneksizlikten değil topçuların ayakları tutmuyor sahada. Adam ayakiçi pası topuğuyla veriyor mecali kalmadığı için. Öyle muhteşem tekniği olan topçular da yok elimizde, formları da düşünce çöp gibi görünür oldu hepsi gözümüze. Umarım Torrent döneminde bu durum çözülür.

Bir suredir u19u izlemiyorum.su an ortasaha icin baran aksakaya lisans cikmis ve yeteneklide.eren buyukkaya dediler durdular, bi bakmak lazim.u 17de de berkay atay var 6 numara icin,bartugu artik bosverin.altyapıdan takviye şart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt