Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir suredir u19u izlemiyorum.su an ortasaha icin baran aksakaya lisans cikmis ve yeteneklide.eren buyukkaya dediler durdular, bi bakmak lazim.u 17de de berkay atay var 6 numara icin,bartugu artik bosverin.altyapıdan takviye şart

onlara da şans verilmeyecek muhtemelen sergi

saçma sapan yerliler alınıp alt yapıdan adama şans verilmiyor

1643805457342.webp

1643805466975.webp

Aynısı Cica için de geçerli. Bu adam ilk geldiğinde Avrupa maçlarında falan sahanın her yerinde olan biriydi zaten pas kalitesi falan gayet ortada olan biri ama özellikle covidten sonra çok ciddi düşüş yaşadı. Bunun sebebi bence oyuncuların sezon başı kampı yapamamış olması bizimle.
Cica form yakalar yeniden

Transfer planlamasını kim yapmışsa bunu kandırmış işte. 3 aylık plan yapmışlar, grlecek senelerde 8 numaraya yerli koyacaklar demekki. Yabancı ortasaha alacaklarsa yazın o zaman gedsonu niye almadın derler adama.
Bence yazın da alamadıkları Gedson u Ocak ayında bir daha alamamak hele hele ki rakibimize kaptırmış olmaları asıl problem. Ahmet Nur Çebi yaz transfer dönemi bittikten sonra Pjanic ve Gedson arasında Pjanic i tercih ettik yoksa Gedson u almıştık açıklaması vardi o zaman Allah affetsin haydi ordan demiştim ama adam önce Pjanic i sonra Gedson u aldı. Pahalı mahalı taraftarın istediği Ghezzal ve Rosier i de kaptırmadı Galatasaray a helal olsun en azından popilist anlamda da olsa Beşiktaş ı ezdirmedi Burak Elmas a

Gelecek sene elimizde tutabilirsek Kerem ve Yunus banko yerli oyuncularımız olur, bana kalırsa Okan da kaleyi ligde devralması gerekiyor. Yine e 4. bir yerli oyuncu daha gerekiyor orası sıkıntı işte. Keşke Ozan Kabak geri dönse diyorum üçlü savunmada

Marcao-Nelsson-Ozan
Üçlüsü beni mutlu ederdi açıkçası, hem piyasasının da bayağı düştüğüne inanıyorum artık işin açıkçası en son Norwich performansından sonra Avrupa da öyle EPL de filan kendine şans bulabileceğini hiç sanmıyorum

Torrenta guvenimden yazdim yav,bakalim.beknaz her fb macinda jeneriklik atiyor,beknaz yok sayılacak gibi degil artik a takim icin
Bu gün altyapı ile ilgili yemi bir sisteme geçiyoruz onlarda yakında açıklanacak dedi B. Elmas ama artık hiç bir dediğine güvenemiyorum. Yoksa kurtuluşumuz alt yapı hem bizim alt yapıdan oyuncu çıkarmalıyız hem de Olympiakos gibi diğer büyük takımların alt yapısındaki onlara göre çok öne çıkmayan ama bizim için gayet yeterli potansiyelli oyuncuları almalıyız artık.

Bu arada biz sezonu çok erken açtık, takım çok erken form tuttu ve belli ki doğru düzgün bir planlama yapılmadığı için de düşüş muhteşem oldu. Bireysel hataların çok büyük çoğunluğu zekasızlıktan ya da yeteneksizlikten değil topçuların ayakları tutmuyor sahada. Adam ayakiçi pası topuğuyla veriyor mecali kalmadığı için. Öyle muhteşem tekniği olan topçular da yok elimizde, formları da düşünce çöp gibi görünür oldu hepsi gözümüze. Umarım Torrent döneminde bu durum çözülür.
O yuzden fiziksel yukleme yaptilar,adam tuzla maci bile hava civa diyo,o kadar yukleme sonrasi

Basak Pizziyi mi aliyormus? Bizde is yapmaz mi? Pulgar Berkan 6/8 No önünde o adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt