Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pena

Boey - Nelsson - Marcao - Aanholt

Pulgar - Berkan/Taylan

Kilinc - Feghouli - Kerem

Gomis

Ben Torrent’in bu 11 ile oynayacagini + Morutan’dan cok Babel’e sans verecegini dusunuyorum.​
Kim ne derse desin pulgar berkan cicaldauyu rahatlatir onun da performansi artar covidden beri igrenc oynuyor ama iyi seyler gosterdi. Fegh gitsin kumda oynasin

3 türk olmak zorundaysa kaleciyi neden yabancı aldık? Fatih bile idare ederdi en kötü sezon sonuna kadar.
Edemiyor işte neyini anlamıyonuz 1.5 senedir kaleye sokulmamış adam 1 maç yaptı 2.de hastalık çıkarttı. Geldiğinden beri 3 kere covid geçirdi.
Daha sayayım mı yav. Neyine güveneveksin Fatih'in. Öbürü zaten kova 0'dan gol yedi herif.
Muslera'nın 1 ayı var. Okan yazın geşmek istiyor. Batuhan daha karışık.
Adam olsalardı da yazın iki kovayı kovup yerlerine 2.kaleci olarak birini koysalardı.
Takımda kaleci yokken niye kaleci, forvet yokken niye 36 yaşında adam alındı demeyi de bırakmak gerekiyor.

Birisi Portekizce bir tweet paylaşmıştı ve tweette komik şeyler olabilir gibi bir şey yazıyordu Gedson'la ilgili. O tuttu, Rodop tutturdu, ne kadar ilginç şeyler gerçekleşti bir günde.
Transfer dönemi zaten hep zorlu,bizim icin facia,surpriz,arada isteyincede sneijderleri,drogbalari bahşeden bi donem.yani ben alıştım artik yav.yillardir bu nöbetteyim.bi emre akbaba donemi cok bikmistim,gedsonda saskinlik yasasamda bittigi icin bu sacmalik ferahladim.istersen cok gedson bulursun camposla vs

şu an bizi kurtaracak şey gomisin pulgarın ve morutanın oynaması

evet morutan çünkü kazanmamız gereken maçlarda pulgar cica berkan çok defansif kalır

içerdeki maçlarda feghouli ve morutan iç olarak oynayabilir

umarım iyi performans sergilerler

Becali paramı alamıyorum dedikten sonra Morutan kadrodan kesilmeye başladı. Transfer ücretine bonuslar eklenmiş diyorlar bu yüzden mi bilmiyorum. Her şeyden şüphe duymaya başlıyor artık insan.

Atacak ve tutacak transfer edildi.Bu sene kazaya ugramazsak seneye bu seneden ders alıp kadroyu ona göre planlamalıyız.Gedson ilk geldiğinde de 2 aya yakın resmen çöptü.Şu durumda Gedson un toparlanmasını bekleyecek ne lüksümüz ne de öyle bir durumumuz var.Alınmamasını ne kadar doğru buluyorsam yönetim ile taraftar arasındaki iletişim sorununu,taraftara zamanında doğru bilgiyi aktarmaması sebebiyle bir o kadar hatalı buluyorum.Ek olarak Terim misyonunu tamamlamıştır,ayrılması doğrudur ama Elmas’ta da bu takımı yönetebilecek vizyon yoktur.Gitmelidir !

Pena
Boey
Nelss
Marc
Pva
Pulgar
berkan
Cica
Emre
Kerem
Gomis

bu siyahi kardeşler hiç yaşlanmıyor yahu
FKl6TRuXoAAb4C6

şu an bizi kurtaracak şey gomisin pulgarın ve morutanın oynaması

evet morutan çünkü kazanmamız gereken maçlarda pulgar cica berkan çok defansif kalır

içerdeki maçlarda feghouli ve morutan iç olarak oynayabilir

umarım iyi performans sergilerler
Mevcut sınırla Morutan'ın oynayacağı rol serbest ofansif orta saha olur sanırım. Kerem, Emre ve Berkan/Taylan 11'deki yerliler olur. Savunma + kaleye hiç yerli yazamamak çok zorluyor.

Emre akbaba nöbeti de fenaydi,gedson bi anda olup bitti de,o nobet de faciaydi yav.ovv sabah saat 10 da basladi fb haberleri,aksama 5 e kadar sürdü.hayri mayri da olmadi

Trabzon maçında çok net bunu hissettim var ya,

Ulan bu takımın adam akıllı 2 orta sahası olsa demek ki bayağı işler değişirdi diye. Kaleci ve 6 numara çok çok net ihtiyaçtı iyi veya kötü nasıl olacak bilemem ama Pena ve Pulgar transfer edildi üstüne üstlük Gomis gibi net bir bitirici geldi eğer bildiğimiz gibiyse o bol bol kaçırdığımız kolay golleri net gole çevirebilecek bir adam Gomis

Ama dediğin gibi işte 1 orta sahaya daha ihtiyacımız var, ama Diawara ama başkası bilemem ama inşallah 1 orta saha daha alınır
Atan ve tutan eksikti.omurga eksikti.hepsini aldilar,o 8 numarayi ya torrent cozecek ya da 1 transfer daha olacak

Lan hala berkan 11 yazıyorsunuz, hiç mi futbol bilginiz yok arkadaş anlamıyorum sizi ya

Ulan koşmaktan başka işe yaramayan, 2 ayağından birini sadece yürümek için kullanan herifin teki.
Ya öyle ya da PvA yerine Ömer yazmak lazım , Trabzon maçındaki ilk golde bunun ne kadar riskli olduğunun kanıtı. zincirleme defansif hatalarının ilki orda başlıyor.

Diagne salonda ki bisikletine kavuşmuş orada çalışmaya başlamış.

Vizyonlu başkan isteyip vizyonsuz topçu için kıyamet koparmak...Bunun yerine yazdan beri başka bir planlama nasıl yapılmaz, gençleşme ayağına nasıl kandırıldık, ucu istenilen isimlere dokunana kadar konulmayan tepkiler olsa gam yemeyeceğim de. Neyse...

Beşiktaş muhabirleri şimdi de Onyekuru ile görüştüklerine dair haberleri girdi.Neler oluyo yav..

Bu açıklamadan sonra bu saatten itibaren transfer falan beklemeyin boş yere, Pena, Gomis ve Pulgar 3 transferle kapattık sezonu Pulgar-Berkan-Cicaldau orta sahasını izleyeceğiz Pulgar'ın sakatlanmaması için dua edeceğiz artık yoksa Taylan'a kalacağız yine ya bir orta saha daha getirin son 6 günde nolur eski Seri ya da Lemina'yı falan bedelsiz kiralayın olmadı Melo'yu geri çağırın

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt