Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pena

Boey - Nelsson - Marcao - Aanholt

Pulgar - Berkan/Taylan

Kilinc - Feghouli - Kerem

Gomis

Ben Torrent’in bu 11 ile oynayacagini + Morutan’dan cok Babel’e sans verecegini dusunuyorum.​
Ben Feghouli yine kağıt üzerinde sağ kanat olabileceğini düşünüyorum, daha çok serbest rolde topla buluşabileceği hani Fm diliyle geniş oyun kurucu gibi bir rolde oynayacağına inıyorum

Tabii Feghouli den bu süreçte katkı almak zorundayız bakalım inşallah bir işe yarar

Taylan Antalyali'mı, Berkan Kutlu mu?

Hangisi oynamalı bir tercih şansınız olsa

Ayy kim kimi aliyorsa alsin artık,Galatasaray duzluge cikinca gerisi önemsiz.onyekuru da,bruma da faydalanmayi bilirsen yararli olurlar ama dengesizler

Pena
Boey
Nelss
Marc
Pva
Pulgar
berkan
Cica
Emre
Kerem
Gomis

Abi ne berkani allah askina ya ? Benim gs formasi ile izledigim uzak ara en yeteneksiz elaman bu. Buna mustafa sarp falan da dahil. Eleman 3 metreye pas atamiyor ya, obez feg oynasin en azindan iki calim atar

Bu sene biz ve ikizimiz fenerin taraftari stattan giderek uzaklaştı maçlar bomboş geçiyor hatta TV den bile izlenmiyor
Seneyede bu aptalliklari devam ettiren takım resmi olarak kepenk indirme seviyesine gelebilir

çocuk gerçekten gs yi benimsemiş,bu fotoyu kaldırmamış ve bir sürü sil diye yorum var bu foto için.yazık oldu bu çocuğa,mecburen ekmeğinin peşinde koştu ,çünkü bu mecburiyete sebep olan onu almayan yönetim oldu,kargalar eğer kendini toparlarsa çok sağlam bi oyuncu aldı ,yakın zamanda bu gerçekle yüzleşebiliriz

Şu rizeye bjk fbye doğru dürüst cevap veren bi başkan olmadı ya ona yanarım. 10 yıldır rezil başkanlarımız var düzgün bi başkan çıkamadı yav çok enteresan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt