Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başlıcam gedsonda gedson vallahi midem bulandı.
Sanki paha biçilmez bir topçu sezon sonuna doğru üç dört maçta tempolu oynadı diye değeremi bitti
Rizeye gitmeyi kabul edecek kadar vizyonsuz Beşiktaşa gelecek kadar kafasız bir oyuncudan bahsediyoruz
dünya paralara transfer olmuş bir oyuncunun avrupada bir tane talibi çıkmıyor beşiktaşa veriyorlar oda oyuncuyu oynatmadan kiralıyor
küme düşme hattındaki takıma

Ve bu müthiş oyuncu bunu kabul ediyor tamam deyip sözleşme imzalıyor bu adam dünya starı olsa ne olurki değil
Hücum yetenekleri sıkıntılı bir arkadaş gram üzülmedim hatta sevindim beşiktaşa güzel bir maliyet çektim.
Bana kalsa oyuncu meziyetleri açısından irfancan bundan daha yetenekli oyuncu şu boktan fenerbahçede birşeyler yapamıyor ama
iyi bir takımda direkt skora etki edebilecek özellikleri var oynasın bakalım rizede ne oynayacak
Bizim yunusa akbaba gibi tutmayan oyunculara çektiğimiz muameleyi adama çektiler adamın gıkı çıkmadı
Bir süre geçsin iyiki almamamışız diyeceğiz bu mesajta burda kalsın

hay çok yaşa kardeşim.

başımıza bir sneijder bir hagi sanki.

yav nereden tüm camia bu adama hasta oldu? uçtu kaçtı da biz mi göremedik? vasat üstü bir genel performans sergiledi bizdeyken. 2-3 maçta da hakkını verelim iyi oynamıştır.

ancak neredeyse isyan çıkacak camiada. abartmayın.

atiba bu adamdan çok daha kaliteli bir topçudur mesela gözümde.

tüm avrupa mal, bi tek bizle bjk farketti adamdaki yeteneği öyle mi?

yav geçiniz, bu kadar patırtının yarısına bile değmeyecek bir topçu.

Bizler zamaninda BAM orta sahasini ziirat Türkiye kupasinda izlemek için okuldan kacardik Gedson Kim kardesim

Uefaya 3 isim yazdık Pena, Gomis, Pulgar. Omar lig için çıkarılırsa çıkarılacak.

hay çok yaşa kardeşim.

başımıza bir sneijder bir hagi sanki.

yav nereden tüm camia bu adama hasta oldu? uçtu kaçtı da biz mi göremedik? vasat üstü bir genel performans sergiledi bizdeyken. 2-3 maçta da hakkını verelim iyi oynamıştır.

ancak neredeyse isyan çıkacak camiada. abartmayın.

atiba bu adamdan çok daha kaliteli bir topçudur mesela gözümde.

tüm avrupa mal, bi tek bizle bjk farketti adamdaki yeteneği öyle mi?

yav geçiniz, bu kadar patırtının yarısına bile değmeyecek bir topçu.
Su anda onume secenek koysunlar direk irfancani airim gedsonu almam portekiz pasaportu 70 80 milyon euroluk transfer yapmasi menajer itelemesi okadar buyuk takimin 8 numarasi selcuk gibi olur senede 7-8 gole katki verir josefin yanina koysunlar gedsonu seneye gorcem onlari kısır bir takima donerler

Gomis lisans haberi gelir birazdan
UEFA sitesinde gözüküyor
Bu henüz uefa listesi değil genel liste

1643808386306.webp

Gomis'ten faydalanmak için Rodrigues gibi bir yancısı olması gerekir.
Şuan kanatlar Kerem ve Emre.
Kerem ben oldum, ben direkt gole giderim havalarında.
Emre belki biraz besleyebilir.
Yani mevcut kadro içinde ilk geldiğindeki etkiyi göremeyebiliriz Gomis'ten...

berkan'ı sevip sahip çıkalım pulgarla beraber rahatlayacağı da açık

beknaz'ı da oynatmaya başlayalım takıma hava lazım sevmeyi arttırmak lazım bağları kuvvetlendirmek lazım

2 tane kalecin yabancı
3 tane forvetin yabancı hatta Babel'i de sayarsak 4 tanesi yabancı

Başkan çıkmış yabancı kuralından dolayı diyor söver misin sövmez misin ? :asd:
Bunun alaya alınacak bir durumu yok ki.
Muslerayı alan bunlar değil, sakatlanmasını da isteyeceklerini sanmıyorum, öyle bir dönemde dönecek ki ne atabiliyor ne dondurabiliyorsun o derece bir durum. Yerli kalecin geri gelmek istemiyor, Türk kaleci almaya kalksak 2,5 milyon Euro’dan başlıyor.
Babel ve diagneyi göndermek için çalıştılar. İkisi de 2,5 milyon Euro maaşı bırakmak istemiyor bıraktıramıyorsun.

Burak denen herifin defolmadık gerektiğini bende savunuyorum ama bu adamlarla bu heriflere vurmaya çalışmak yanlış.
Bir plan içerisinde istenilen transferleri yaptı adamlar, ama kiralık ama satın alma devam da ediyorlar.
Günün şartlarında gomisten daha iyisini o paraya bulma ihtimalimiz yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt