Hasan ULUSOY
Kırmızı Üye
- 10 Mayıs 2021
- 1.144
- 694
- 1.063
Başlıcam gedsonda gedson vallahi midem bulandı.
Sanki paha biçilmez bir topçu sezon sonuna doğru üç dört maçta tempolu oynadı diye değeremi bitti
Rizeye gitmeyi kabul edecek kadar vizyonsuz Beşiktaşa gelecek kadar kafasız bir oyuncudan bahsediyoruz
dünya paralara transfer olmuş bir oyuncunun avrupada bir tane talibi çıkmıyor beşiktaşa veriyorlar oda oyuncuyu oynatmadan kiralıyor
küme düşme hattındaki takıma
Ve bu müthiş oyuncu bunu kabul ediyor tamam deyip sözleşme imzalıyor bu adam dünya starı olsa ne olurki değil
Hücum yetenekleri sıkıntılı bir arkadaş gram üzülmedim hatta sevindim beşiktaşa güzel bir maliyet çektim.
Bana kalsa oyuncu meziyetleri açısından irfancan bundan daha yetenekli oyuncu şu boktan fenerbahçede birşeyler yapamıyor ama
iyi bir takımda direkt skora etki edebilecek özellikleri var oynasın bakalım rizede ne oynayacak
Bizim yunusa akbaba gibi tutmayan oyunculara çektiğimiz muameleyi adama çektiler adamın gıkı çıkmadı
Bir süre geçsin iyiki almamamışız diyeceğiz bu mesajta burda kalsın
hay çok yaşa kardeşim.
başımıza bir sneijder bir hagi sanki.
yav nereden tüm camia bu adama hasta oldu? uçtu kaçtı da biz mi göremedik? vasat üstü bir genel performans sergiledi bizdeyken. 2-3 maçta da hakkını verelim iyi oynamıştır.
ancak neredeyse isyan çıkacak camiada. abartmayın.
atiba bu adamdan çok daha kaliteli bir topçudur mesela gözümde.
tüm avrupa mal, bi tek bizle bjk farketti adamdaki yeteneği öyle mi?
yav geçiniz, bu kadar patırtının yarısına bile değmeyecek bir topçu.