Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson'un da başka takımları bizim için değil de burada kazandığı parayı istediği için olmadığı da az çok belli oldu ama normaldi profesyonel adamlar bunlar sonuçta paralarına bakacaklar doğal olarak. Artık Metin Oktay, Totti gibi adamlar kalmadı modern futbolda burada tüm hata yönetimdedir almak isteyemeyebilirsin, planında olmayabilir ama o zaman bunu dürüstçe açıklamalısın tek kızdığım nokta burası benim yoksa ne transfer çalımları gördük yani.

Lan birde kuzenimi ne twit atiyor torrenti suclayarak. O istemiyor gibilerinden. Terim baba diye :asd: Demiyorlar ki 1,6m€ kaymeyi indirdik.

Intikam icin sabirli olacagiz. Simdilik ligde kalma ve BE'den kurtulma hedeflerine odaklanmaliyiz. Sonra Esref Bey ile gecis donemi ve son olarak Sn. Ünal Aysal ile altin cagimiza giris yapacagiz tekrar.

Tansiyonum düştü,sabahtan beri başım ağrıyor,hava kapalı. Ne boktan bir gün bitse de gitsem. Şu Gedson işi uzun yıllar sonra çok düşürdü beni ya.

aynen öyle oynayabildiğine ve kazandığı paraya bakar futbolcular. taraftar gibi duygusal bakmaz.
Beni en çok üzen nokta alma şansımız çok rahat vardı, mesela irfan olayında 11 milyon verdi aldı fener, 1 gram üzülmedim,ama 1 milyon euro

vereceksin 1.5 yıl senelik 650 bin euro, sende adam taraftar coşacak belki ayağa kalkacaksın ama moral bitti 0 bu takımada yansır zaten

reziliz.Kümede kalmak hedef inanılmaz.Bu sene topladığımız puanlarında önemi kalmadı seneye koca 0 yazınca 5 yıllık avrupa işininde içine

edildi 4. torbada takılırız yıllarca.

Rize Oğulcan'a girersen Gedson'a girerler diye twit atsa şaşırmam

yanlız elmasın konuşmasından anladığım şey ,ahmet buluta kızdığı için vazgeçmişte olabilir ,çakallık yapma peşinde koştuğunu görünce ahmete kuruş yedirtmem demiş olabilir,hatta liste yaptık artık çalışmayacağımız menajerlerle ilgili felan dedi yanlış değilsem.tff mhk felanla açtığımız savaşa menajerleride ekledik gibi görünüyor

yanlız elmasın konuşmasından anladığım şey ,ahmet buluta kızdığı için vazgeçmişte olabilir ,çakallık yapma peşinde koştuğunu görünce ahmete kuruş yedirtmem demiş olabilir,hatta liste yaptık artık çalışmayacağımız menajerlerle ilgili felan dedi yanlış değilsem.tff mhk felanla açtığımız savaşa menajerleride ekledik gibi görünüyor
O zaman fişek gibi bir orta saha indirmen lazım.

tffnin bitaraflarini yalar oldu. yakinda menajerlere dil atar. 10liraysa 50 lira vereyim der.

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt