- 3 Temmuz 2012
- 138.447
- 87.189
- 5.338
Kimse unutmasın bu dönemleri özellikle rize görecegiz zamanla 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten Türk futbolunu bitirdiler, yayin haklari filan. Iflaz bayragini cekerler yakinda. Gider ayak bunca sene Türk futbolu icin lokomotif olan GSe bi darbe vuralim derdindeler.El birligi ile kume dusurecekler bizi
Ins.Kimse unutmasın bu dönemleri özellikle rize görecegiz zamanla![]()
parada yok aldıklarımızıda hep bedelsiz aldıkO zaman fişek gibi bir orta saha indirmen lazım.
abi göreceğimiz zaman belli osmanlıspordan farkı olmayacak ama henüz değil, devir onların devri,Kimse unutmasın bu dönemleri özellikle rize görecegiz zamanla![]()
baştali eleman pasif demekki siyasi cekinceleri var.abi göreceğimiz zaman belli osmanlıspordan farkı olmayacak ama henüz değil, devir onların devri,
gs baş edemiyor, edemez, edemeyecek
Senelerdir bu çocuğu bekliyorum. Kaç yaşına geldi şimdi?Beknazi direkt a takima al torrent,millet mutlu olsun artik,alem topcu görsün
Ne yapsa hakları var. Bizim başımızda bu basiretsiz GS düşmanı yönetim varsa daha bak neler göreceğiz. Üstüne birde biz istemiyorduk diye saçmalamasi da cabasıböyle yapacaklarmış sözde
"Video Rizespor logolarıyla dolu klasik bir kahvede başlayacak. Gedson içeri girince yaşlı bir dede masasına buyur edecek. Gedson'a çay söyleyecekler. Çay acı gelince yaşlı dede ''Burak olum elmasları getir.'' diye bağıracak çırağa. Çırak burak elinde elmas şeklinde şeffaf küp şekerler getirecek. Gedson şekerleri karıştırıp ''çay çok güzel baba''diyecek."
Valla kendimden utanıyorum Burak Elmas ın adaylık sürecinde söylediği yalanlara hep inanmıştımHic baska kuluplere kizmayin sövmeyin
Kendinize sövün biraz da
Yaz aylarinda bASKan diye yaziyordunuz,taraftar destegi ile bu sahis’in baskan olmasinda payiniz var
Çoğunluk destekledi şu an herkes pişman oldu başka açıklaması yok daha kimse başkan adayı desteklemez diye düşünüyorum bence bir yönden iyi oldu bunları öyle bir göndereceksin ki başkan olacak adam 100 kez düşünecek.Hic baska kuluplere kizmayin sövmeyin
Kendinize sövün biraz da
Yaz aylarinda bASKan diye yaziyordunuz,taraftar destegi ile bu sahis’in baskan olmasinda payiniz var