Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eee şimdi Gedson dan sonra orta saha transferini kapattık mı? Diawara filan da mı alınmayacak?

böyle yapacaklarmış sözde

"Video Rizespor logolarıyla dolu klasik bir kahvede başlayacak. Gedson içeri girince yaşlı bir dede masasına buyur edecek. Gedson'a çay söyleyecekler. Çay acı gelince yaşlı dede ''Burak olum elmasları getir.'' diye bağıracak çırağa. Çırak burak elinde elmas şeklinde şeffaf küp şekerler getirecek. Gedson şekerleri karıştırıp ''çay çok güzel baba''diyecek."

mevcut yönetim elbet bir gün gider ama galatasaray ağır taştır altından kimse kalkamaz
hadi bakalım tepe tepe kullanın gedsonu iyi topçu yalan yok muhtemelen ritim bulduğunda ligin en iyi orta sahası da olur ama her şey gedson değil, dünden beri çok üzülüyordum elimizden kaçırdık falan diye ama gidip de rizeye imza atan adam için bir saniye daha üzülmem artık
istese rusyada bilmem ne başka yerlerde oynardı bu adam jkye ve özellikle rizeyi seçmesi düşündürücü

hiçbir şey karakterden duruştan daha önemli değil

Sayın Elmas yok mu b planınız almak istemediğiniz futbolcu için alternatifli ve gerekli olan takviyeyi yapacağınız bir transfer yapmayacak mısınız? Yalanı bile söyleyemiyorsun mübarek adam. Milyonlarca insanı üzdünüz bu vebal size yeter.

böyle yapacaklarmış sözde

"Video Rizespor logolarıyla dolu klasik bir kahvede başlayacak. Gedson içeri girince yaşlı bir dede masasına buyur edecek. Gedson'a çay söyleyecekler. Çay acı gelince yaşlı dede ''Burak olum elmasları getir.'' diye bağıracak çırağa. Çırak burak elinde elmas şeklinde şeffaf küp şekerler getirecek. Gedson şekerleri karıştırıp ''çay çok güzel baba''diyecek."
Ne yapsa hakları var. Bizim başımızda bu basiretsiz GS düşmanı yönetim varsa daha bak neler göreceğiz. Üstüne birde biz istemiyorduk diye saçmalamasi da cabası

nöbete falan gerek kalmadı.. bu hafta kesin kazanmalıyız. şu yüzsüz adama rağmen kazanmalıyız.

ne yapti bu burak elmas simdi.mevcut kadroda dunyanin eksigi varken kimseyi almadi, 3aylik alt yapiya pssin diye gonderilen elemani aldi. umrunda drgil bunun hicbirsey. gidisat cok kotu enkaz birakacak. ve bubdan mutlu olacak.

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hic baska kuluplere kizmayin sövmeyin

Kendinize sövün biraz da

Yaz aylarinda bASKan diye yaziyordunuz,taraftar destegi ile bu sahis’in baskan olmasinda payiniz var
Valla kendimden utanıyorum Burak Elmas ın adaylık sürecinde söylediği yalanlara hep inanmıştım

Hic baska kuluplere kizmayin sövmeyin

Kendinize sövün biraz da

Yaz aylarinda bASKan diye yaziyordunuz,taraftar destegi ile bu sahis’in baskan olmasinda payiniz var
Çoğunluk destekledi şu an herkes pişman oldu başka açıklaması yok daha kimse başkan adayı desteklemez diye düşünüyorum bence bir yönden iyi oldu bunları öyle bir göndereceksin ki başkan olacak adam 100 kez düşünecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt