- 6 Eylül 2014
- 93.538
- 64.360
- 4.608
Beraber kume düşersiniz artık Amin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eboue, nokta atışı olur.bir milyon kiralık adamı alamıyorlar ne transferi bekliyorsunuz? var mı şöyle aç susuz sokakta yaşayan topçu? varsa takıma katma ihtimalleri yüksek.
Ömer bayrami berkanin yerinde oynat daha fazla is yapar. Zaten bi önceki sezon bunu yapti terim, sonra yine akil tutusmasi yasandi ve beke cektiler.Sen en büyük joker Ömer Bayramı saymıyorsun ayıp ediyorsun
Haklısın, benim iletişim noktasında canım sıkılıyor. Tahir kıran gibi mafyadan ikidir çalım yiyoruz. Umarım bir yerde ölür. Devlet destekli bu tarz mafyalardan nefret ediyorum. Bize deseler Gedson falan yok, ok derdik. Şimdi aytaci da verdiler nedense. Orta saha kalmadiBen üzülmedim renktaş transferlerin olup olmamasına. Benim sıkıntı bulunduğumuz yer ve takımın psikolojisi. Gedson umrumda değildi baştan beri
O HERIF hiç bir yerde iş yapamaz aklı yok herifinÖmer bayrami berkanin yerinde oynat daha fazla is yapar. Zaten bi önceki sezon bunu yapti terim sonra yine akil tutusmasi yasandi ve beke cektiler.
Transfer listemizde olan bir oyuncunun geldiği komik sonu paylaştım.bunu paylasarak neyi amacladin?
O sense asistleri filan var, mac özetlere bak. Berkanin ne asist ne golü var.O HERIF hiç bir yerde iş yapamaz aklı yok herifin
Yav ağa aynı topcuyu mu izliyoruz adamda beyin yokO sense asistleri filan var, mac özetlere bak. Berkanin ne asist ne golü var.