Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ali naci taraftar tepkisinden çekinmezlerse semih kaya hem stoper hem sağ beki yedekleyecegi için alacaklar diyor
lol
tumblr_mcy18pBUi61ryhgnbo1_400.gif

senin ay,yıldız,güneş de daşdaş geçti bizimle bu sene beybi
Saturn uranus karesi yedik.8.evdeki uranus ani kayiplar,sarsinti getirir.ölenler,hastaliklar,ayriliklar,sakatliklar,musibetler ondan ayrilmadi basimizdan. maddi kayip ve ani maddi gelir de getirir.mayista ve sonrasında ben ciddi para girdisi bekliyorum kulübe

koskoca şirketleri yönetiyorlar futbol sizin neyinize bak sinirim çıktı yine.Bir adamı matematik kullanarak getiremediler.Sonra da önceliğimiz değil diyor kepaze herif.Nere olm senin önceliğin.Alamadık biz malız demiyor da öncelik değil diyor.Sizim yüzünüzden taşak oğlanı olduk 5 para etmez Tahir ve lavuk çetesine.Ver 1 milyon benficaya sonra pay ver adamların kafa çalışıyor sen mal mısın?Takımda orta saha yok öncelik değil diyor bi kaleci daha al da rahatlayalım orta da da oynatırsın

marcao için ukrayna dışında şu an para verebilecek lig görünmüyor.
mls'i göremedim transfer mevsiminde mi değil mi.

Ali Koç ve Burak Elmas looser olma konusunda ölümüne yarışır

looserlik evet fakat koç enazından gerçekten fenerbahceli bundan kimsenin şüphesi yok adam becerıksız futboldan hiç anlamıyor vs

ama bizde ise başkan dahil yönetimin cogunlugu galatasaraylı oldugu şaibeli hatta net şekilde gs dusmanları oldugunu düşünüyorum

Haziran 2020de muslera ile baslayan bi surec var şansızlık konusunda.su anki takimin avrupadaki odaklanmasi,basarisindan oturu ve ligde son
Trabzon macindaki oyun,ki kaleci,6 numara ve forvet ekledik buna.ben ciddi bi cikis ve umulmadik basari bekliyorum avrupada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt