Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.193
- 12.952
- 2.658
ali naci taraftar tepkisinden çekinmezlerse semih kaya hem stoper hem sağ beki yedekleyecegi için alacaklar diyor
lol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ali naci taraftar tepkisinden çekinmezlerse semih kaya hem stoper hem sağ beki yedekleyecegi için alacaklar diyor
lol
Ne alaka yaMarcao-Abdulkerim değişikliği olursa defans hattı gram sırıtmaz hatta mac satmayan bir hat elde edilebilir
Nasıl ne alaka? Marcao 3 maçtır satışta. Süt dökmüş kedi gibi oynuyor ve oralardan golleri yiyoruz Abdulkerimden hicbir fazlası yokNe alaka ya
Saturn uranus karesi yedik.8.evdeki uranus ani kayiplar,sarsinti getirir.ölenler,hastaliklar,ayriliklar,sakatliklar,musibetler ondan ayrilmadi basimizdan. maddi kayip ve ani maddi gelir de getirir.mayista ve sonrasında ben ciddi para girdisi bekliyorum kulübesenin ay,yıldız,güneş de daşdaş geçti bizimle bu sene beybi
Babel ile fegholinin sözleşmesi bitiyor 4 ay sonra , kimi beslicezne semihi abi ya
neyi fazla yapacak alt yapıdaki bir sağ bekten
Ali Koç ve Burak Elmas looser olma konusunda ölümüne yarışır
giren girdi sanki sergiSaturn uranus karesi yedik.8.evdeki uranus ani kayiplar,sarsinti getirir.ölenler,hastaliklar,ayriliklar,sakatliklar,musibetler ondan ayrilmadi basimizdan. maddi kayip ve ani maddi gelir de getirir.mayista ve sonrasında ben ciddi para girdisi bekliyorum kulübe
Ali Koç ve Burak Elmas looser olma konusunda ölümüne yarışır
3 mac degil, Antalya maci dahil 6 mactir cok kotuNasıl ne alaka? Marcao 3 maçtır satışta. Süt dökmüş kedi gibi oynuyor ve oralardan golleri yiyoruz Abdulkerimden hicbir fazlası yok
Hem kayiplar hem kazanclar olacak.2 baskan kaybettik son donemde,olumlerle de sinaniyoruz ayni zamanda.ilgilendiğimiz,alacakken vazgeçtiğimiz topçular hayatini yitirdi 2019dan bu yana.tesaduf degil bunlar. Allah guzellikler yasatsin artikgiren girdi sanki sergi