Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saturn uranus karesi yedik.8.evdeki uranus ani kayiplar,sarsinti getirir.ölenler,hastaliklar,ayriliklar,sakatliklar,musibetler ondan ayrilmadi basimizdan. maddi kayip ve ani maddi gelir de getirir.mayista ve sonrasında ben ciddi para girdisi bekliyorum kulübe
renktaş cidden bu astroloji bakımı tutuyor mu denilir ne denir onu da bilmiyorum. sen yapıyorsan bu gözlemi, bakımı isabet oranı nasıl? mesela yüzde kaç tutmuştur şimdiye kadar.

1.5 sene kiralık 1m euro veremeyecek durumda mı bu klüp ? 2023'den sonra da direk nakit vermeyeceksin 7.5 m euro'yu. Bu sene sadece avrupa gelirin 16-17 m euro zaten, hedefimiz böyle genç oyuncular alıp değerini bulunca satmak değil miydi bizim ? Barcelona'ya bedava kiralık diye sadece maaşını verip(500k euro, o parayı yine saçmalık ama Okan'ı geri çağırmak için kullanabilirdin ve +1 yerli olurdu) oyuncu yetiştiriyoruz. Pulgar'da da opsiyon yok. Gomis 37 yaşında. Ee bu klüp böyle mi düzlüğe çıkacak. Ortasahamız kan ağlıyor ama biz oyuncu almıyoruz oraya hem de bizimle kimyası tutmuş ve fiyatı da %50 düşmüş bir oyuncu.
Adam 10 milyona satış maddesi koydurmak istediler demedi mi yav.

Otel olayı gerçek mi?

gidip cicaldau ya 6.5 milyon euro ve berkana 4 milyon verip iki tane 8 numara alındı ve 6 ay sonra yine 8 numaraya ihtiyaç duyuyoruz. muhteşem bir kadro mühendisliği

Eskişehirspor’un altyapı futbolcularından Egehan Has, bir spor salonunda Galatasaray tişörtü ile yaptığı antrenmanı sosyal medya hesaplarında paylaştı. Ardından, Eskişehirspor kulübü oyuncu ile ilişkisini kesti. Eskişehirspor sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada: “Eskişehirspor’umuz altyapı oyuncularından Egehan Has’ın özel bir spor salonunda başka bir takım tişörtüyle sosyal medya hesaplarında paylaşım yapması sebebiyle kulübümüzle ilişiği kesilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyururuz” cümlelerine yer verdi.

1643829562332.webp

direkt alalım

Şu adamları konuşturdunuz ya yazıklar olsun size reziller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt