Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Babel’in parasini verip adami sutlayin sonra gidin brezilya’dan bir genc 8 numara alin, 8 numara sart
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3kaç kere ban yediğime nereden bakabilirim
ebeyn HAKAN 42 ne lan3
those are rookie numbers.
Sinirleniyorsun biraz sakin ol konusuyoruzyok reis konyada yaşayıp istanbulda iş yapıyorum
la havle
renktaş cidden bu astroloji bakımı tutuyor mu denilir ne denir onu da bilmiyorum. sen yapıyorsan bu gözlemi, bakımı isabet oranı nasıl? mesela yüzde kaç tutmuştur şimdiye kadar.Saturn uranus karesi yedik.8.evdeki uranus ani kayiplar,sarsinti getirir.ölenler,hastaliklar,ayriliklar,sakatliklar,musibetler ondan ayrilmadi basimizdan. maddi kayip ve ani maddi gelir de getirir.mayista ve sonrasında ben ciddi para girdisi bekliyorum kulübe
Adam 10 milyona satış maddesi koydurmak istediler demedi mi yav.1.5 sene kiralık 1m euro veremeyecek durumda mı bu klüp ? 2023'den sonra da direk nakit vermeyeceksin 7.5 m euro'yu. Bu sene sadece avrupa gelirin 16-17 m euro zaten, hedefimiz böyle genç oyuncular alıp değerini bulunca satmak değil miydi bizim ? Barcelona'ya bedava kiralık diye sadece maaşını verip(500k euro, o parayı yine saçmalık ama Okan'ı geri çağırmak için kullanabilirdin ve +1 yerli olurdu) oyuncu yetiştiriyoruz. Pulgar'da da opsiyon yok. Gomis 37 yaşında. Ee bu klüp böyle mi düzlüğe çıkacak. Ortasahamız kan ağlıyor ama biz oyuncu almıyoruz oraya hem de bizimle kimyası tutmuş ve fiyatı da %50 düşmüş bir oyuncu.
Metrise 3 kere gitmissin çok azinteressant
Böyle olur.Gedson bize gol atarsa sevinirmi yoksa sorry diye ellerini havayimi kaldirir
yorgunum üzgünüm sinirliyimSinirleniyorsun biraz sakin ol konusuyoruz
hiç gitmediReis geldi mi
Babel’in parasini verip adami sutlayin sonra gidin brezilya’dan bir genc 8 numara alin, 8 numara sart
Peki affettimyorgunum üzgünüm sinirliyim
enteresan sorulara tahammülüm yok!