Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson 4-5 maç sonra ilk 11e giremeyecek duruma gelirse Burak başkandan özür dileyecek misiniz?
Özür mü ASLA!
Mesele Gedson falan değil anlamış olmanız lazım. Mesele Galatasaray itibarının her kuruma ve kişiye karşı yerle bir edilmesi. Galatasaray tarihinde böyle bir aciz yönetim daha hiç olmadı buna Dursun Özbek yönetimi de dahil. Başkanlık koltuğunu işgal eden o şahıs zaten bu sene sonunda o koltuğu terk edecek.

Şu alt siralardan cikalim da 2023 mayis icin kutlma yapayim simdiden.sevinemiyorum 😖

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben Burak Elmas'ın Gedson açıklamasını mantıklı buldum. 8.5 Milyon yatırım yapılacak oyuncudan 10 Milyon'dan fazla ücret kazanamamak büyük saçmalık değil mi ? Gedson'un bonservisi hep sorunlu olacak Beşiktaş tıpkı Nkoudou gibi Gedson'dan da pek verim alamayacak bence. Pulgar-Gomis-Pena 0 bonservisle yapılmış 3 hamle oldu devre arası için fena değil. Campos ile önümüzdeki sezon Feghouli-Babel-Diagne-Arda-Fatih gibi isimler gittikten sonra elde kalacak genç ağırlıklı kadroya yapılacak planlama cidden merak uyandırıyor. Elde gelir elde edilebilecek oldukça fazla oyuncu var ve kadroda baya hafiflemiş olacak iyi bir planlama yapılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt