Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.096
- 25.417
- 3.183
yorgunum mu
yok yaşlıyım de bari
yok yaşlıyım de bari
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence o tarz bir adam istiyor stoperden daha çok orada kullanacağımızı düşünüyorum hatta gerektiğinde 3'lüye de dönmesini sağlar.Torrent oyle mi demis![]()
Fark etmez adapte edilirOyuncu stoper
Oyuncu stoper. Orta saha oldugunu kim soyledi veya nerede yaziyor?Ya da çift 6 oynayacağız zamanında Fernandı- Donk oynadığımız gibi.
%50 dediği 13 kişi olmuyor mu yav.Bu nasıl açıklamaBurak Elmas:Gelecek sezonun oyuncu kadrosu ve oyuncularını yüzde 50 belirledik☺

torrent 4231 'de çift teknik 6 ile oynama yönelimi var diolardıYa da çift 6 oynayacağız zamanında Fernandı- Donk oynadığımız gibi.
emirhan mıydı? o çocugu ayartalım. ne zaman bitiyor sozlesmesi?Hadi lan torrent madem 8nr alamadik alt yapidan birini cikart. Tinercilerden neyimiz eksik? Adamlar koydu 18lik cocugu catir catir oynuyor
Olabilir sonuçta artık belli bir yaşıda var. Umutluyom kendisinden bizim takoz forvetleri görünce
Okuduğum bir kaç yorumda Donk tarzında biri olduğu yazılıyordu bende yorumumu ona göre yaptım. Eğer Donk tarzı biriyse zamanında Donk'u kullandığımız gibi ön liberoda kullanabiliriz 2 6 no ile oynayacaksak.Oyuncu stoper. Orta saha oldugunu kim soyledi veya nerede yaziyor?
Ilkhan mi neydi. Kontratini bilmiyorum ama gayet iyi oynuyor. Bizde 21yasina gelince kiraya yolluyoruz. Artik korkmadan oynatmaya baslamaliyiz, ha baktin olmuyor yolla gitsinemirhan mıydı? o çocugu ayartalım. ne zaman bitiyor sozlesmesi?
Olabilir sonuçta artık belli bir yaşıda var. Umutluyom kendisinden bizim takoz forvetleri görünce