Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyuncu hesabinda mac performans videolarini paylasmis orada hep stoper olarak oynuyorOkuduğum bir kaç yorumda Donk tarzında biri olduğu yazılıyordu bende yorumumu ona göre yaptım. Eğer Donk tarzı biriyse zamanında Donk'u kullandığımız gibi ön liberoda kullanabiliriz 2 6 no ile oynayacaksak.
Dursun başkan bu Ahmet denen ayakta değil mi?Ne alaka? Adamlarla anlastik bizim yönwtim vazgecti... öncelik degildi. Almadin istemedin. Taraftari oyaladilar gedsonu beklettiler. Gedsonun hicbir sucu yok
Adam resim paylasti bekledi almadin. Adam röportajda bile bayagi üzgün gibiydi. Bu menejerlerin hakkindan dursun baskan geliyordu. Adam bu ahmet bulutu dolandirdi![]()
saçmalama gomis alanya maçnda sahadasın
gomis pro ve kendinin farkında olan bir topçu olduğu için güvenirim ki ligimiz arap liginden o kadar yüksekte olduğunu da düşünmüyorum ki sıcaktı yani. inş idman tempo hemen adapte olur da oynar haftasonu yoksa mo dönmezse gene canlar sıkılırBu soruyu sordum cevap gelmedi.. Gomis aldik iyi guzelde eskisi gibi olmadigini dusunuyorum. Iki depar atmasi, arap liginde referans olmamali. Bitiricilik konusunda, klas az cok kalicidir (kendine bakarsa) ama simdi haberler gelmeye basladi, hazir degilim vs.. Bize hazir oyuncu lazim hazir, 1dk yok kaybedecek.
Adam neyi kınadıysa kendi yaptı, müthiş yetenek valla.Bu nasil bi adam yav. Neyi elestirdiyse hepsini kendisi de yapti, ustelik sadece 7 ayda
Ekli dosyayı görüntüle 150076
Aynen adam parasini hala alamamistirDursun başkan bu Ahmet denen ayakta değil mi?
Bencede ne kadar kizsakta dogru is yaptılar belkide gedsonda
yani
gomis pro ve kendinin farkında olan bir topçu olduğu için güvenirim ki ligimiz arap liginden o kadar yüksekte olduğunu da düşünmüyorum ki sıcaktı yani. inş idman tempo hemen adapte olur da oynar haftasonu yoksa mo dönmezse gene canlar sıkılır
İlk şanslı bendim kelin son dakikasını paylaşmıştım, sonra birden yok olduEn son Gedson Beşiktaş haberlerini paylaşanları banlayacak idi.
İnsan kınadığını yaşamadan ölmez lafı bu adam için söylenmişBu nasil bi adam yav. Neyi elestirdiyse hepsini kendisi de yapti, ustelik sadece 7 ayda
Ekli dosyayı görüntüle 150076
Aynen,eksikler bazi konulardaBana gore hazir bir ismin alinmasi dogru, Gedson yerine. Ama sureci yonetme kotu ve yaz icin baglanabilirdi.. Alinip kiralanabilirdi (bknz: bjk yapti).
Kardeş dün gece yaşananlar ders olmadı heraldemarcao giderse iyi bi stoper alınır ne vereceği belli olmayan adama mı güvenip yola çıkcaz yedektir en fazla
Sokayım kuzenineGedsonun kuzeni sağlam gsli ama helal olsun la ı want like to gs dedi kapattı yayınıfena içerlemiş gibi gelmemesine