Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okuduğum bir kaç yorumda Donk tarzında biri olduğu yazılıyordu bende yorumumu ona göre yaptım. Eğer Donk tarzı biriyse zamanında Donk'u kullandığımız gibi ön liberoda kullanabiliriz 2 6 no ile oynayacaksak.
Oyuncu hesabinda mac performans videolarini paylasmis orada hep stoper olarak oynuyor

Kendi adima Gedson konusu;

Ben burada belirttim "bize hazir, oynayan oyuncu lazim" diye. Bu acidan eger baska bir isim dusunuluyorsa, sorun yok hatta memnunum. Ancak sunu da belirttim, Gedson icin, sartlar uyuyorsa sezon sonu icin soz kesilsin.. Ayrica, ikinci bir transfer olarak alinabilir.. Ancak bu tamamen is bilmezlik. Birde aciklama yapmis, "istesek alirdik".. Hadi ordan sende. Bunu erkenden soyleyecektin atiyorum 4-5 gun once.. Hem pahali/maliyet hemde oncelik olarak Gedson bize uymuyor vs..vs..vs.. Simdi, olan olmus, karizmamiz baya bir cizilmis aciklama yapmis Baskanimsi. Tekrar belirteyim bence de hazir bir isim alinmali ama bu karizma cizdirme olayi cok net ortada. Onceden deseydin bunu, biz bize elestirirdik simdi olay baska bir boyuta gecti. Son 3-4 yonetim bariz rezildir. Buna rahmetli Cengiz yonetimide dahil. Burada gun icinde guzellemeler gordum, yapmayin. Mali olarak basari = iyi baskan demek degildir. Iyi bir "ornektir" ancak iyi baskanlik gunun sonunda basari, dominasyon, guc ve mali dengeyle gelir. Bunuda zaten cok azi basarabilmistir.

Ne alaka? Adamlarla anlastik bizim yönwtim vazgecti... öncelik degildi. Almadin istemedin. Taraftari oyaladilar gedsonu beklettiler. Gedsonun hicbir sucu yok
Adam resim paylasti bekledi almadin. Adam röportajda bile bayagi üzgün gibiydi. Bu menejerlerin hakkindan dursun baskan geliyordu. Adam bu ahmet bulutu dolandirdi 😂
Dursun başkan bu Ahmet denen ayakta değil mi?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu nasil bi adam yav. Neyi elestirdiyse hepsini kendisi de yapti, ustelik sadece 7 ayda
Screenshot_20220202-223702_Twitter.webp

saçmalama gomis alanya maçnda sahadasın

Bu soruyu sordum cevap gelmedi.. Gomis aldik iyi guzelde eskisi gibi olmadigini dusunuyorum. Iki depar atmasi, arap liginde referans olmamali. Bitiricilik konusunda, klas az cok kalicidir (kendine bakarsa) ama simdi haberler gelmeye basladi, hazir degilim vs.. Bize hazir oyuncu lazim hazir, 1dk yok kaybedecek.

yani
Bu soruyu sordum cevap gelmedi.. Gomis aldik iyi guzelde eskisi gibi olmadigini dusunuyorum. Iki depar atmasi, arap liginde referans olmamali. Bitiricilik konusunda, klas az cok kalicidir (kendine bakarsa) ama simdi haberler gelmeye basladi, hazir degilim vs.. Bize hazir oyuncu lazim hazir, 1dk yok kaybedecek.
gomis pro ve kendinin farkında olan bir topçu olduğu için güvenirim ki ligimiz arap liginden o kadar yüksekte olduğunu da düşünmüyorum ki sıcaktı yani. inş idman tempo hemen adapte olur da oynar haftasonu yoksa mo dönmezse gene canlar sıkılır

yani

gomis pro ve kendinin farkında olan bir topçu olduğu için güvenirim ki ligimiz arap liginden o kadar yüksekte olduğunu da düşünmüyorum ki sıcaktı yani. inş idman tempo hemen adapte olur da oynar haftasonu yoksa mo dönmezse gene canlar sıkılır

Kesinlikle arap liginden daha iyi bir ligimiz. Sicak olusu ayri bir durum bizde de soguk hava oluyor ya da agir/kotu zeminler.

Bağlayıcı transferlere girmemeleri biraz da Torrent'in durumuna göre davranacaklarını düşündürtüyor. Hakeza kendi akıbetleri de Mali Genel Kurul'a bakar. İkisini birden düşünüp min. harcama ile şu dönemi atlatalım diye karar çıkmış olabilir. Ama olay salt transfer değil. Cengiz yönetiminden daha büyük bir temsil sorunu var sezon başından beri. Sahada yenilebilirsin ama saha dışında böyle şamar oğlanı olmamalı Galatasaray. Hiçbir ağırlıkları yok. Sözlerinin bir kıymeti yok. Her şey yolunda gidip sahada sonuç alsak bile onarılması güç bir zarar var ortada. Hakkımızda hayırlısı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt