Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bağlayıcı transferlere girmemeleri biraz da Torrent'in durumuna göre davranacaklarını düşündürtüyor. Hakeza kendi akıbetleri de Mali Genel Kurul'a bakar. İkisini birden düşünüp min. harcama ile şu dönemi atlatalım diye karar çıkmış olabilir. Ama olay salt transfer değil. Cengiz yönetiminden daha büyük bir temsil sorunu var sezon başından beri. Sahada yenilebilirsin ama saha dışında böyle şamar oğlanı olmamalı Galatasaray. Hiçbir ağırlıkları yok. Sözlerinin bir kıymeti yok. Her şey yolunda gidip sahada sonuç alsak bile onarılması güç bir zarar var ortada. Hakkımızda hayırlısı.

Renkdas, kume dusme tehlikesiyle karsi karsiyayiz.. Yemisim ibra, cart curtu... Boyle bir secenekleri yok.. Tek sans birkac transferdi.. di diyorum cunku pek umudum kalmadi. Yanilmak suan icin en cok istedigim durum.

keşke kampa yetişseydi şimdi torrent'in beklentileriyle şokunu atlatma süresi de gerekicek

valla yunus abi şu an elimizde bir santrafor olup öne koysak yeter durumunda olduğumuzdan sudan çıkmış balık da olsa koyacağız

yoksa halil rules

Barani antalya kampına dahil etmisler demisler twitterda,Allah yolunu acik etsin.bana kızmayın ama stili belhandayi hatirlatiyor bazen.kupadaki 4-1lik bi konya macinda şov yapan belhanda vardi ya,o tarz diyelim.cocuk yetenekli

valla yunus abi şu an elimizde bir santrafor olup öne koysak yeter durumunda olduğumuzdan sudan çıkmış balık da olsa koyacağız

yoksa halil rules
+

o yüzden gomis başlar. halil'i santrfor olmadan ilk 11'de görmeye tahammülüm kalmadı.

kim o herif gerçekten kuzeni mi?
Screenshot_20220202-213556_Instagram.jpg

Kuzeni bjk düşmanı :D

Renkdas, kume dusme tehlikesiyle karsi karsiyayiz.. Yemisim ibra, cart curtu... Boyle bir secenekleri yok.. Tek sans birkac transferdi.. di diyorum cunku pek umudum kalmadi. Yanilmak suan icin en cok istedigim durum.
Kaleci, defansif orta saha ve forvet geldi iyi kötü. Bence öyle bir tehlike yok. Şartlandırılmış bir taraftar grubu var. Asıl problem de bu. Sezon başından beri yaptıkları sistematik işlerle, "Lan acaba mı?" diye psikolojisini bozdular milletin.

Kaleci, defansif orta saha ve forvet geldi iyi kötü. Bence öyle bir tehlike yok. Şartlandırılmış bir taraftar grubu var. Asıl problem de bu. Sezon başından beri yaptıkları sistematik işlerle, "Lan acaba mı?" diye psikolojisini bozdular milletin.

Katilmiyorum. Kaleci bile soru isareti, dedigim gibi yanilmak suan icin en cok istedigim sey. Bu oyuncularin hicbiri hazir degil (mac temposu). Gomis, ehh biraz ki onunda yasini goz ardi edemeyiz artik.

Bir ara bizimle adı geçen Ferro mu şerro mu neyse Hajduk Splite transfer olmuş.

Diğer genç portekizli stoper de Grasshopperse gitmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt