- 27 Ocak 2010
- 59.369
- 30.972
- 3.523
Gedsonun kuzeninin lisansi varsa değerlendirilebilir aslinda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
E iste, baktinmi kimse istemiyor baskani.Ne alaka? Adamlarla anlastik bizim yönwtim vazgecti... öncelik degildi. Almadin istemedin. Taraftari oyaladilar gedsonu beklettiler. Gedsonun hicbir sucu yok
Adam resim paylasti bekledi almadin. Adam röportajda bile bayagi üzgün gibiydi. Bu menejerlerin hakkindan dursun baskan geliyordu. Adam bu ahmet bulutu dolandirdi![]()
Dogru.Halile 10 numara demis gecen torrent,forvette oynatmak zorunda kaldik demis
Seneye şampiyonluk kutlamalarımıza davet edelim, aslan parçasını.Ekli dosyayı görüntüle 150083
Ulan her sene düzenli Şampiyonlar ligi sahnesinde olsak başarılı şekilde çoğu takımdan fazla taraftarımız olur dünyada. Kulüp büyüleyici ama işte basiretsizlik getiriyolar. Bu çocuğunda hayalleri yıkılmışTakımda kendine çeken bir enerji var bu kulüp başka bir şey. Bir kere görünce taraftarı oluyor herkes. Bağlanan kopamaz GS his takımıdır!
SalaklarElması seçenler terim yüzünden seçtim diyor
Aferin iyi yaptınız
Küme muhabbetinin olması bile TFF'nin başarı hikayesidir. Gedson transferini bile sırf bunun için yaptılar, eminim. Tamamen psikolojiye oynuyorlar.Katilmiyorum. Kaleci bile soru isareti, dedigim gibi yanilmak suan icin en cok istedigim sey. Bu oyuncularin hicbiri hazir degil (mac temposu). Gomis, ehh biraz ki onunda yasini goz ardi edemeyiz artik.
ya of bu kim ya şekle bak wow ne laf ettin helal şakşakçılarınla iyi boşalmalar
Hayır o detay aslında 1.5 senelik kiralanırsa kiralık sürecinde 10 m euro teklif gelirse satılması yönündeydi 7.5 opsiyonu kullandıktan sonra %20-25 pay verecektik başka bir şey yoktu.gedsona 10 milyon teklif geldi diyelim şart mı bjknin yollaması
Küme muhabbetinin olması bile TFF'nin başarı hikayesidir. Gedson transferini bile sırf bunun için yaptılar, eminim. Tamamen psikolojiye oynuyorlar.