Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
Bi ton oyuncumuz var nedense takası hiç bir zaman düşünmüyoruz . İlla bedavaya vercez, rahatlicaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Haluk ve yancısı ne diyor renktaş izledinmi kel olan sevinçten çoşmuştur bugün tjknin gedsonu almasından dolayı.Markamizin bu kadar eziklendigi 1 dönem hatirlamiyorum
Bu kadar boş biri çıkacağını olsem tahmin edemezdim . O kadar yönetimlerde görev yapmışsın hiç mi biseyler öğrenmedin be adam
Torrent süper bi Taktisyen ve Analist. Bu açıdan 1-0 önde başladık zaten. Mesela trabzon ilk yarıdaki oyun ve ikinci yarıdaki düşüşü de fark etmesi ve müdahele edeceğiz demesi. Bunu da somut şekilde fark etmek müthil şey. Gelişimi görüyorsun saha da. Torrentin çıkış yaptığı takım olacağız bence. Ki zaten anadolu takımlarını Allah ne verdiyse diye oynadığımız için çözemedik. Bu adam anadolu takımlarının tüm zaaflarını döküyor ortaya. Sorunumuz çözememekti. Gerisi taktik. İstediği adamları al bitirsin işi bu yönden Gomis iyi oldu. Anadolu takımlarına eski baskınlığımızı geri alacağız bence.Campos yeni hoca getirse bile torrent ve sacramento gitmesin lutfen.torrentin analizleri vs cok hoş bi adam
Eline ağzına yazık yavGedsona küfür etmek serbest mi artık?
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Noldu la ne huzuru?Nihayet huzuriyi geceler
Gorusmeler devam ediyormusRobson reis iptal mi![]()
Etmeyin ya adamın ne gunahi var . Belki bize gelebilmek için sözleşme uzattı Benficayla . Adamla resmen dalga gectik . Bence o sinirle oldu hersey . Galatasaray sorusuna verdiği cevapta ruh hali apaçık ortada . Yazık oldu hem bizim hem onun icinGedsona küfür etmek serbest mi artık?
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence transferi kapattık o 1.97 lik stoperde gelmeyecek.Yok mu Santos’un Palmeiras’in Gremio’nun Fluminense’nin alt yapisindan ucuza alabilecegimiz iyi bir 8 numara
Fransa ikinci ligi ve Japon’ya da olabilir
Yeter ki Romanya’dan olmasin
Gorusmeler devam ediyormus
lig için o zamanUçakta sırıttıgi fotoğrafı ekran görüntüsü aldım bakıp bakıp sövuyorum harbiden hiç kizmamistim ama fotoğrafları silmesi ve gevrek gevrek gulmesine çok kıl oldumEline ağzına yazık yav
Rahatlama geldi birden,bu gece huzursuzluk varmi transferde?yok.sakinlik guzeldir,sükunetin değerini bilelim.akli selim düşünür insan sessizlikteNoldu la ne huzuru?
Önce su zikkim durumdan cikmamiz lazim, yoksa hepsi hava hos.Ben Torrent'ten umutluyum gençlerimizi de geliştirecek. Luis Camposla iyi bir futbol aklı da eklenince adam gibi bir yönetimle de farklı noktalara ulaşacağız inşallah
Okadar iyimi bu obinna denen herif hic alici gözle izlemedimGerçekten çok iyi oyuncu