Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uçakta sırıttıgi fotoğrafı ekran görüntüsü aldım bakıp bakıp sövuyorum harbiden hiç kizmamistim ama fotoğrafları silmesi ve gevrek gevrek gulmesine çok kıl oldum

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Duygusal baktığımız için sövüyoruz adam mesleğini icra edecek olan takımda napacaktı yav somurtacak mı ahmet bulut önermiş buda oynamamak yerine gidip oynamayı seçti bu kadar esasında.

Etmeyin ya adamın ne gunahi var . Belki bize gelebilmek için sözleşme uzattı Benficayla . Adamla resmen dalga gectik . Bence o sinirle oldu hersey . Galatasaray sorusuna verdiği cevapta ruh hali apaçık ortada . Yazık oldu hem bizim hem onun icin
Sinirini anlarım haklıdır da adam bizim elimizde oyuncak oldu ama tavırları çok yanlış ulan Tottenham kadar hatrimiz yok mu Türk futbolcu olsa hadi diyecegim ki baskı altında kaldı ulan dürrük herif fotoğrafları alel acele kaldırmak ne bu kadar mı onurunu şerefini sattın çayla fotoğraflar siritmalar

Uçakta sırıttıgi fotoğrafı ekran görüntüsü aldım bakıp bakıp sövuyorum harbiden hiç kizmamistim ama fotoğrafları silmesi ve gevrek gevrek gulmesine çok kıl oldum

Biraz itilmiş ve salak bir tip. Sil demişlerdir silmiştir gül demişlerdir gülmüştür.
Artık giden gitti yapacak bişey yok halamızı mı keselim
Önümüzdeki gedsonlara bakıcaz :)

Sinirini anlarım haklıdır da adam bizim elimizde oyuncak oldu ama tavırları çok yanlış ulan Tottenham kadar hatrimiz yok mu Türk futbolcu olsa hadi diyecegim ki baskı altında kaldı ulan dürrük herif fotoğrafları alel acele kaldırmak ne bu kadar mı onurunu şerefini sattın çayla fotoğraflar siritmalar

Ben de ilk başta kızdım senin gibi de . Bence bize gelmeyi çok istedi . Çok kırıldı bu şekilde davranmamıza .

Orta sahayı portekiz ya da güney amerikadan alacaksın gözlemlediğim kadarıyla portekiz menşeili merkez orta sahalar ince yapılılar genelde ama dayanıklılık pas şut hız dinamizm vs yönleri hep belli bir seviyede. Aldıkları eğitimden sanırım. Futbol akılları da iyi.

Orta sahayı portekiz ya da güney amerikadan alacaksın gözlemlediğim kadarıyla portekiz menşeili merkez orta sahalar ince yapılılar genelde ama dayanıklılık pas şut hız dinamizm vs yönleri hep belli bir seviyede. Aldıkları eğitimden sanırım. Futbol akılları da iyi.
E assuncao yu aldık hem portekiz de oynamış bir süre hemde brezilyalı tutmadı renktaş 3 maç anca oynadı :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt