Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.195
- 12.954
- 2.658
Cikti bütün futbol profösörler bi macla yargiladilar.tutup tutmadığını bilemiyoruz ki en komiği bu aslında belki iyi oynardı![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cikti bütün futbol profösörler bi macla yargiladilar.tutup tutmadığını bilemiyoruz ki en komiği bu aslında belki iyi oynardı![]()
Zaten panikle getirildi muhtemelen. Ama taylan yerine olsa o topları kaybetmezdi iyi dağıtıyodu kullanamadık gene valla bu sene fosuz arkadaşOda var bilmiyoruz aslında gerçekten ama oynadığı üç maçta da ayakta zor duruyordu eleman.
1,5 yil sözlesmesi kalmis uzatmazsa yaz dransfer dönemi makul bi fiyata getirelimFutbolu çok iyi biliyor . Enerjisiyle her yeri kapatıyor . Müdahaleleri yerinde , kaptığı topu çok basit , en uygun yere veriyor .
koşarlar ama pas atabilirler mi arkadaşlarına1,5 yil sözlesmesi kalmis uzatmazsa yaz dransfer dönemi makul bi fiyata getirelim
——-—cica———-
—Obinna-Berkan?—
50km kosarlar mac basi
Pulgari koymadim 4 aylik opsiyonsuz
O kesin renktaş önerilme adı altında Menajer kaktırmasıydı son gün şu muhabbet olası hatta gençlik projesi yapıyormuşsunuz elimde genç potansiyelli bir adam var üstelik tam aradığınız mevkide şeklinde geldi.Zaten panikle getirildi muhtemelen.
ben Mitoma'yı onerdigimde , birçoğu Japonya ligi karate ligi , boş oyuncu diyordu, Brighton almış elemanı Belçika'ya kiralamış , 3-5-2 de solbeke atmışlar 9 maçta 6 gol 2 asist yapmış, bizdeki solbekler gibi aynı
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Atamazlar cok bos kosan pas özürlü orta saha olur gedsonu aklima getirdin yine o pas atardi iste arkadaslarina o tip 8 numara sartkoşarlar ama pas atabilirler mi arkadaşlarına
pas atıcak adam bol ya ekipte torrent bir yandan campos biz mi önerek pas atan 8 be.Atamazlar cok bos kosan pas özürlü orta saha olur gedsonu aklima getirdin yine o pas atardi iste arkadaslarina o tip 8 numara sart
Bendede ayni sorun varTapatalk'dan artık foruma giremiyorum varmı yardımcı olabilecek?
Göztepe nin gözü açıldı . Ucuza almak zor artık1,5 yil sözlesmesi kalmis uzatmazsa yaz dransfer dönemi makul bi fiyata getirelim
——-—cica———-
—Obinna-Berkan?—
50km kosarlar mac basi
Pulgari koymadim 4 aylik opsiyonsuz
Başlarına is açacaklar illa"Campos marcao satışı için uğraşıyormuş rusya olabilir ya da asya ...Avrupa kapandı.."
Twitterda Arif çelikoğlu diye biri yazdı. Ultraslan kurucu üyesiymiş. Terim'in gittiğini filan bilmişti.
Robson reis haberiyle birleştirirsek doğru olabilir. Tabi bu hamleler Avrupa ligini sallamadığımıza da delalet olur yine Belmas'a ihale kalacak.