Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbolu çok iyi biliyor . Enerjisiyle her yeri kapatıyor . Müdahaleleri yerinde , kaptığı topu çok basit , en uygun yere veriyor .
1,5 yil sözlesmesi kalmis uzatmazsa yaz dransfer dönemi makul bi fiyata getirelim

——-—cica———-
—Obinna-Berkan?—

50km kosarlar mac basi

Pulgari koymadim 4 aylik opsiyonsuz

1,5 yil sözlesmesi kalmis uzatmazsa yaz dransfer dönemi makul bi fiyata getirelim

——-—cica———-
—Obinna-Berkan?—

50km kosarlar mac basi

Pulgari koymadim 4 aylik opsiyonsuz
koşarlar ama pas atabilirler mi arkadaşlarına

ben Mitoma'yı onerdigimde , birçoğu Japonya ligi karate ligi , boş oyuncu diyordu, Brighton almış elemanı Belçika'ya kiralamış , 3-5-2 de solbeke atmışlar 9 maçta 6 gol 2 asist yapmış, bizdeki solbekler gibi aynı

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
14573.jpg

resimden dolayı ciddiye almamış olabilirler hocam.

Atamazlar cok bos kosan pas özürlü orta saha olur gedsonu aklima getirdin yine o pas atardi iste arkadaslarina o tip 8 numara sart
pas atıcak adam bol ya ekipte torrent bir yandan campos biz mi önerek pas atan 8 be.

ki berkan'a da sahip çıkmamız değersizleştirmemiz lazım

"Campos marcao satışı için uğraşıyormuş rusya olabilir ya da asya ...Avrupa kapandı.."
Twitterda Arif çelikoğlu diye biri yazdı. Ultraslan kurucu üyesiymiş. Terim'in gittiğini filan bilmişti.

Robson reis haberiyle birleştirirsek doğru olabilir. Tabi bu hamleler Avrupa ligini sallamadığımıza da delalet olur yine Belmas'a ihale kalacak.

"Campos marcao satışı için uğraşıyormuş rusya olabilir ya da asya ...Avrupa kapandı.."
Twitterda Arif çelikoğlu diye biri yazdı. Ultraslan kurucu üyesiymiş. Terim'in gittiğini filan bilmişti.

Robson reis haberiyle birleştirirsek doğru olabilir. Tabi bu hamleler Avrupa ligini sallamadığımıza da delalet olur yine Belmas'a ihale kalacak.
Başlarına is açacaklar illa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt