Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önümüzdeki sezon Torrent'in kaldığını varsayarak;

MUSLERA

BOEY - NELSSON - MARCAO - UĞUR

CICALDAU - XXXXX

YUNUS - MORUTAN - KEREM

GOMIS​

marcao ve kerem seneye elimizde olmaz bence.hocanın vazgeçilmez oyuncularının boey nelson ve cica olacağını düşünüyorum .özellikle cica hocanın kilit adamı orta saha ve hücum arası çok memnun kalacağı oyuncu olduğuna inanıyorum

Fatih hoca'nın ayrılmasını yanlış bulmuyorum evlatcılık olayı vs bunların hepsi yanlıştı iyiki de gönderildi fakat ne olursa olsun adam fanatik Galatasaraylıydı.Takımda şuanki yönetim dahil en büyük eksiklik fanatik galatasaraylı sayısının az olması.

marcao ve kerem seneye elimizde olmaz bence.hocanın vazgeçilmez oyuncularının boey nelson ve cica olacağını düşünüyorum .özellikle cica hocanın kilit adamı orta saha ve hücum arası çok memnun kalacağı oyuncu olduğuna inanıyorum

Mesela bence de Morutan'ın oynaması gereken yer bu kesinlikle , kanatta sınırlı alanı kalıyor, moral ve takım performansı düşüncede işlemiyor. Ortada izlemeyi çok istiyorum o nedenle - tercihen yazdığın gibi forvet arkası.

14 yabancı 12 ye inerken Babel ve Fegu kontrat bitecek, Pena geri dönecek - elde kontratlı 11 yabancı olacak 1 hak çıkacak o noktada.
Kalede Okan ve Muslera rotasyonlu olmaya başlayacaktır. Altyapıdan bir sağ bek / forvet ve orta saha yedeğil KESİN denenmeli. Hatta sol bek dahil buna.

Yaza gelince eldekine göre konuşulur ama bütçe dahilinde hareketli olacağına inanıyorum - hele hele seçim yaşanırsa mayıs ayında.

Şu konuşmanın altına imzamı atarım. Berkan leş, Taylan pas atamıyor, Kerem top alamıyor vs. Bu çocuklara nasıl yapılacağını öğretmiyorlar. Altyapı zaten eksik. Olduğu kadar diyip, A takımlara çıkarıyorlar. Orada da ilgilenen yok. Yönlendirilmeye, antremana ihtiyaçları var. A takım teknik direktörü yapamaz bunu. Yardımcıları yapacak. A

Kuzey Afrika'lılardan gına geldi. Akıllanmadılar bir türlü
yalnız berkan tc altyapılı degil avrupada da mı ögretmiyorlarmş

Mesela bence de Morutan'ın oynaması gereken yer bu kesinlikle , kanatta sınırlı alanı kalıyor, moral ve takım performansı düşüncede işlemiyor. Ortada izlemeyi çok istiyorum o nedenle - tercihen yazdığın gibi forvet arkası.

14 yabancı 12 ye inerken Babel ve Fegu kontrat bitecek, Pena geri dönecek - elde kontratlı 11 yabancı olacak 1 hak çıkacak o noktada.
Kalede Okan ve Muslera rotasyonlu olmaya başlayacaktır. Altyapıdan bir sağ bek / forvet ve orta saha yedeğil KESİN denenmeli. Hatta sol bek dahil buna.

Yaza gelince eldekine göre konuşulur ama bütçe dahilinde hareketli olacağına inanıyorum - hele hele seçim yaşanırsa mayıs ayında.

morutanın bireysel çalışmalarına ve fiziğini güçlendirmesine ihtiyacı var,cica daha olmuş oyuncu şuan.morutanda yetenek var ayağı iyi ,bakalım torrent ne kadar eli değecek ve nerde oynatacak.

Arkadaşlar bu iş öyle 3. Lig kalecisi, 36'lık eski sevda, Rumen 1. Ligi seviyesi futbolcular, Alt Küme seviyesine yakın 2-3 yerli ile olmaz.

Galatasaray ciddi bir yenilenmeye gitmeli.

Gençleşme tabi ki olmalıydı ama ilk 11'de 4-5 tane 23 yaş altı varsa, 5-6 tane de 24-30 yaş arası isim olmalıydı.

Şu an baktığımız zaman sezon sonu:

Herhangi bir profesyonel seviyeden uzak: İsmail, Fatih, Pena, Berk
Kulüp için yetersiz seviye: Mohamed, Berkan, Ömer
İlk 11 için yetersiz seviye: Taylan, Aanholt, Cicaldau, Halil
Sakatlık ile düşen: Omar, Luyindama
Sakatlık ve süreklilik sorunu olan: Boey, Morutan

gibi bir tablo var ortada.

Sene sonu

Okan Koçuk
Yunus Akgün
Emre Akbaba

dönecekler, en azından 3 adet şans bulduğunda bir şeyler yapabilecek seviyede isimler olacak, Yunus ilk 11 bile olabilir.

Ama tabi bütün bunları tartışmak için önce başımıza Galatasaray markasını ezdirmeyen, akil kararları alabilen, bariyerlere takılmayan, kavgası Galatasaray olan yürekli bir yönetim şart. Bu olmadan bütün analiz çöpe gidiyor.
İlk 11 için yetersiz dediğin adamlarla EL grubunu domine ettin. Bütün takımı her yaz değiştiririz yav bu kafayla. O oyuncuları geliştirmek zorundasın , devamlı transferle kapatamazsın sorunları. Takımın birkaç mevkide eksikleri mevcut fakat bokunu çıkarmanın da lüzumu yok.

Seneye 2 tane dominant orta saha gelirse eğer Pulgar iyi oynarsa ve bonservisi alınabilirse 1 tane de olur, Bence lig için elde çok iyi bir kadro oluyor ;

Okan
Boey Nelsson Marcao XXXXX
Pulgar XXXXXX
Yunus Morutan Kerem
Gomis

4 yerli mevzusundan dolayı sol beke bir yerli bulunsa çok iyi olur. Aanholt'un pek vazgeçilmeyecek bir performansı yok lig için Ömer/Taşdemir rotasyonu bile kullanılabilir sol bek alamazsak. Ama orta sahaya müthiş bir ikili kurulması lazım Cica ve Berkan'dan bonservis elde edilip oraya bonservisle tartışılmayacak bir ikili kurulması lazım. Pulgar iyi çıkarsa mesela Pulgar-Savanier gibi bir orta saha nefis olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt