Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.243
- 39.994
- 3.013
Hemen altimizdalar ve gayet iyi transferler yapmislar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ndao dışında ölü çer çöp bunlar normalde ama Türkiye de iş yaparlar mutlakaHemen altimizdalar ve gayet iyi transferler yapmislar
Yallah Ankaragücü forumunaBugün kalktığımda kendimi gsli hissetmiyormuşum gibi geldi
DegilOnyekuru söylentisi doğru mu?
hae?Yallah Ankaragücü forumuna
Önümüzdeki sezon Torrent'in kaldığını varsayarak;
MUSLERA
BOEY - NELSSON - MARCAO - UĞUR
CICALDAU - XXXXX
YUNUS - MORUTAN - KEREM
GOMIS
marcao ve kerem seneye elimizde olmaz bence.hocanın vazgeçilmez oyuncularının boey nelson ve cica olacağını düşünüyorum .özellikle cica hocanın kilit adamı orta saha ve hücum arası çok memnun kalacağı oyuncu olduğuna inanıyorum
yalnız berkan tc altyapılı degil avrupada da mı ögretmiyorlarmşŞu konuşmanın altına imzamı atarım. Berkan leş, Taylan pas atamıyor, Kerem top alamıyor vs. Bu çocuklara nasıl yapılacağını öğretmiyorlar. Altyapı zaten eksik. Olduğu kadar diyip, A takımlara çıkarıyorlar. Orada da ilgilenen yok. Yönlendirilmeye, antremana ihtiyaçları var. A takım teknik direktörü yapamaz bunu. Yardımcıları yapacak. A
Kuzey Afrika'lılardan gına geldi. Akıllanmadılar bir türlü
Hemen altimizdalar ve gayet iyi transferler yapmislar
Mesela bence de Morutan'ın oynaması gereken yer bu kesinlikle , kanatta sınırlı alanı kalıyor, moral ve takım performansı düşüncede işlemiyor. Ortada izlemeyi çok istiyorum o nedenle - tercihen yazdığın gibi forvet arkası.
14 yabancı 12 ye inerken Babel ve Fegu kontrat bitecek, Pena geri dönecek - elde kontratlı 11 yabancı olacak 1 hak çıkacak o noktada.
Kalede Okan ve Muslera rotasyonlu olmaya başlayacaktır. Altyapıdan bir sağ bek / forvet ve orta saha yedeğil KESİN denenmeli. Hatta sol bek dahil buna.
Yaza gelince eldekine göre konuşulur ama bütçe dahilinde hareketli olacağına inanıyorum - hele hele seçim yaşanırsa mayıs ayında.
Tam tersi olsa Gomis ve Pulgar'ı Antalya alsa ne yazardı sence?bunlardan hangisini gs'ye yakıştırıosun
emekli ve sakat adamı almışlar ??Tam tersi olsa Gomis ve Pulgar'ı Antalya alsa ne yazardı sence?
İlk 11 için yetersiz dediğin adamlarla EL grubunu domine ettin. Bütün takımı her yaz değiştiririz yav bu kafayla. O oyuncuları geliştirmek zorundasın , devamlı transferle kapatamazsın sorunları. Takımın birkaç mevkide eksikleri mevcut fakat bokunu çıkarmanın da lüzumu yok.Arkadaşlar bu iş öyle 3. Lig kalecisi, 36'lık eski sevda, Rumen 1. Ligi seviyesi futbolcular, Alt Küme seviyesine yakın 2-3 yerli ile olmaz.
Galatasaray ciddi bir yenilenmeye gitmeli.
Gençleşme tabi ki olmalıydı ama ilk 11'de 4-5 tane 23 yaş altı varsa, 5-6 tane de 24-30 yaş arası isim olmalıydı.
Şu an baktığımız zaman sezon sonu:
Herhangi bir profesyonel seviyeden uzak: İsmail, Fatih, Pena, Berk
Kulüp için yetersiz seviye: Mohamed, Berkan, Ömer
İlk 11 için yetersiz seviye: Taylan, Aanholt, Cicaldau, Halil
Sakatlık ile düşen: Omar, Luyindama
Sakatlık ve süreklilik sorunu olan: Boey, Morutan
gibi bir tablo var ortada.
Sene sonu
Okan Koçuk
Yunus Akgün
Emre Akbaba
dönecekler, en azından 3 adet şans bulduğunda bir şeyler yapabilecek seviyede isimler olacak, Yunus ilk 11 bile olabilir.
Ama tabi bütün bunları tartışmak için önce başımıza Galatasaray markasını ezdirmeyen, akil kararları alabilen, bariyerlere takılmayan, kavgası Galatasaray olan yürekli bir yönetim şart. Bu olmadan bütün analiz çöpe gidiyor.