Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kırmızı karti bjk yedi buyuk ihtimal dhhdhdhh:asd: cidden campos mu aldirmadi bu gedsonu lan

Trabzon maci sonrasi gedson bitti diye gazetecilere haber veren nihat kırmızıymış tanselin söylediğine göre.

Alanyaspor maçımızın hakemi Mete Kalkavan oldu.

Ali Palabıyık'a da aylar sonra maç vermişler.

Gökyüzünü içten görebilenlerin birçok duyumcudan güvenilir olduğunu düşünüyorum.
2 temmuz 2011de foruma yeniden uye olmadan once tutulmadan oturu sporda gizli mevzular ortaya cikabilir yazisini okumustum.şike patladi ama guvenilir bi astrolog değil,dincer guner onceden bu vblerine tepkiliydi diye hatirladim,sonradan kendini gelistirmis olabilir.

Mevzu zaten 2-3 kritik transferin eksikliği. Büyük değişim lazım gibi bir anlam çıkıyordu yorumundan o sebeple üzerine yorum yaptım ben de. PVA bence kötü adam değil bu arada. Savunmada aksıyor olsa da hücum kısmında biraz becerikli olsalar 6-7 asisti vardı şimdiye.

Bencede öyle ofansı seven bir bek - ama biz oyunu ileriye kalabalık taşıyamıyoruz. hızlı çıkışlarda bile maks 3 oluyor.

O iş değişirse daha fazla istatistik yapacaktır.

Yerli sınır var kerem satılmaz bence

Eğer iki haneli güzel pazarlanmış bir teklif gelirse hayır deme lüksü yok bence takımın malesef.

Campos'un becerileri orada çıkacaktır - gider büyük takıma ekstra bütçeyle pazarlar , hayır denemez öyle tekliflere. Tok satıcıyı iyi oynamak lazım

Yazın yabancı sınırına göre tudorun yaptığı gibi köklü değişim şart elde satılacakları satıp en az 7-8 oyuncu kadroya katmak lazım
Berkanmış Taylanmış Anholtmuş aytaçmış bunlarla gemi dönmez
hatta cicaldau ve morutanın nelsonun talipleri varsa iyi bir bedele zarar etmeden elden çıkarmak lazım.
koca Galatasaray takımında maç içinde fark yaratacak kerem dışında bir oyuncu yok oda yazın muhtemelen satılacak
yeni gelecek hocayı iyi seçmek lazım yapılanmadan anlayan biri olmalı.
yanlış transfer önümzdeki 3-4 seneyi kaybettirir

00456CFF-16AA-4FA5-99A1-70028F6F3865.jpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt