- 2 Temmuz 2011
- 137.886
- 58.783
- 5.488
O kırmızı karti bjk yedi buyuk ihtimal dhhdhdhh
cidden campos mu aldirmadi bu gedsonu lan
cidden campos mu aldirmadi bu gedsonu lanSitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cidden campos mu aldirmadi bu gedsonu lanGökyüzünü içten görebilenlerin birçok duyumcudan güvenilir olduğunu düşünüyorum.Bu duyumcu güvenilir mi ?
2 temmuz 2011de foruma yeniden uye olmadan once tutulmadan oturu sporda gizli mevzular ortaya cikabilir yazisini okumustum.şike patladi ama guvenilir bi astrolog değil,dincer guner onceden bu vblerine tepkiliydi diye hatirladim,sonradan kendini gelistirmis olabilir.Gökyüzünü içten görebilenlerin birçok duyumcudan güvenilir olduğunu düşünüyorum.
Maçlar 20.45 ve 23.00te sanırım.su torrent kalsin da rahat rahat bakayım herseyeAhahahha ben bu iste cok iyiyim.tahminim dogri cikti.ilk maçımız 10 martmis harbiden,17 mart ikinci mac.
Mevzu zaten 2-3 kritik transferin eksikliği. Büyük değişim lazım gibi bir anlam çıkıyordu yorumundan o sebeple üzerine yorum yaptım ben de. PVA bence kötü adam değil bu arada. Savunmada aksıyor olsa da hücum kısmında biraz becerikli olsalar 6-7 asisti vardı şimdiye.
Yerli sınır var kerem satılmaz bence
Belmas kendisine teşekkür etmişti dün zaten.Trabzon maci sonrasi gedson bitti diye gazetecilere haber veren nihat kırmızıymış tanselin söylediğine göre.
Simdiki kadrodada ndao kesin oynardi. Fernando da taylan berkandan her turlu iyidirbunlardan hangisini gs'ye yakıştırıosun
Simdiki kadrodada ndao kesin oynardi. Fernando da taylan berkandan her turlu iyidir
Keser döner sap döner gün gelir hesap döner rengim.Abi nasıl kandırıldık ama edebali tarafından