Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanmam, yine forvet yok.Bu hafta alınacak galibiyet(inşallah) çok şeyi değiştirir.![]()
Değiller bence de bir de 8 alalimKadro çok dinamik.
Morutan, Marcao, Nelsson, Mustafa, Cicaldau, Kerem, Pulgar,Gomis,Halil....unuttuklarım da vardır elbet. Bunlar iyi form tutsa tüm maçlarda fark yaratabilirler. Tekrar ediyorum boş değiller.
Ne haini yaw. Adam bizde 4 ay seyircisiz oynamis, 2 transfer donemi beklemis sonra da onceligimiz degildi denilmis. Asil hainligi yapan bizimkilero hainin adını ağzımıza almayalım
Orta saha yetersiz sayı olarak..Şu aşamada alınacak 8 numara ya Türk olmalı yada yabancılardan birinden kurtularak Avrupa dan alınabilir.Kim?Değiller bence de bir de 8 alalim
zorunlu opsiyon muLuyindama da opsiyon 4.5 milyon euroymus ve camposun bağlantısıyla gitmiş. Adam ilk icratinde 4.5 milyon kazandırdı.
Söylediğin dogru da gecen sene subat ve marti bos gecirdi gedson.Hazir olmasi 2 ayi buldu.mart 2021deki kayseri deplasmani sonrasi yorumlara bak istersen.nasil çöp ilan edilmis o fizikle.gelse yine 2 ay hazir hale gelmesini bekleyecektik fiziken.acikcasi boyle bi luksumuz yok su an onun hazir olmasini bekleyecek kadar.Ah ulan. Gedson gelseydi hem PvA'nin eksikliklerini kapatirdi hem de Cica'ya rahat alan saglardi ve bizimkiler de onceligimiz degildi diyorlar yersen. Gel de bunlara guven
Zorunlu diilLuyindama da opsiyon 4.5 milyon euroymus ve camposun bağlantısıyla gitmiş. Adam ilk icratinde 4.5 milyon kazandırdı.
Onu bilmiyorum tanselin yayınını dinledim de dedi kazandırdı diye. Heralde kümede kalirlarsa alırlar bonservisini.zorunlu opsiyon mu