Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 orta saha almak için uğraşılıyor diye konuşuluyor twitterda yerli. Herhalde Umut Güneş- Berkay Özcan'dan birini almaya çalışıyorlar.

ewt ts maçı kötü oldu misal ne güzel kazanıp araya moralli giricektik şerefsiz tspor
84'e kadar ilk 5 icin umutlanmistim. Ts'ye niye kiziyorsun? Adamlara oynamadan maci hediye verdik. Hafiften tirsmaya basladim yaw. Alanya'da kaleci harici transfer yok gibi. Hadi ona zaten 0 verdim de beni Kayseri maci endisendiriyor

FKrkwVAVkAQlbfM

Robson'u izledim. Cok teknik oldugu belli de bir de stresli ortamda gormek lazim + hizli mi yavas mi belli degil. Videonun 4'de 3'ü verdigi paslar. Katakulli var gibi

Reis kavgaci tip cipe ile iyi arkadas olurlar yedek kulübeden aninda sahaya kosarlar girismek icin jdjshshsjah

tinerspor sezon sonu için boupendzayla da anlaşmaya çalışıyormuş. Bunlar gömü mü buldu hayırdır?

Bu buraki basimiza ft musallat etti ama twitterde oyle bi ikiyuzluluk var ki?!

Butun olumlu seyleri ftye olumsuzlari buraka dayiyorlar, sanki ft varken hersey muthisdide gittiginde burak batirmis gibi

Yazin transferden tut ikisinin kurdugu yonetime kadar alayi kotu secimler!

Insallah mayisda bu ft artiklarindanda kurtulup yepyeni bir olusumlu kullerimizden dogacagiz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt