Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Oldu mu
onur ben niye gse degilim daha
eskiden gse idim
kupadan kupaya kosuyordu takim
yani bazi ugurlu seyleri didik didik etmemek gerekiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oldu mu
Benkim dio
Aynen ama haberlere Gomis hazır değilmiş iç saha maçında oynayacakmış.Pulgar da iç saha maçında oynayacakmış ama deplasmanda da oynama ihtimali varmış.Kampta bakacaklarmış oynayabilir mi diye..Tam kadro mu olacağız inşallah?
takımın gidişatı buna bağlıysa hemen gse yapalım bu iş kökten çözülsünonur ben niye gse degilim daha
eskiden gse idim
kupadan kupaya kosuyordu takim
yani bazi ugurlu seyleri didik didik etmemek gerekiyor
Siralamağa bakarak pek abarti gibi gözukmemekte renkto?
Neyi hazır değilmiş ya çıkar aslan gibi oynarAynen ama haberlere Gomis hazır değilmiş iç saha maçında oynayacakmış.Pulgar da iç saha maçında oynayacakmış ama deplasmanda da oynama ihtimali varmış.Kampta bakacaklarmış oynayabilir mi diye..
benim ugurlu avatarimida geri getirdim
3 sene sonra
tek gse kaldi
Kendi açıklamasıymış.Trt Spor'a konuşmuş..Neyi hazır değilmiş ya çıkar aslan gibi oynar
Valla colourdaş hakemler bizi dograrken yönetimdeki zerzevatlar hakkimizi savunsaydi en az 12 puan yukardaydik ama olmuş bir kere, ve galibiyet serisi gelmedikce baski hem takimin hem taraftarin ustunde olacak. Alanyayi saymazsan kayseri macindan itibaren en az 3maclik galibiyet serisi yapamaz isek yandi gulum keten helvasıralama takımın seviyesini yansıtmamakta hatta 3-4 maç üst üste galibiyetimizin gasp edildiği period olmasaydı takım bu kdr kötü duruma düşmezdi moralmen. ltf attığımız msjlara da özen gösterelim rtaş ben de biliyorum lig tablosuna bakmayı
Maçımız pazar günü, pulgar hala istanbulda. Adam takımla max 1-2 antreman yapar, maçta oynayacağını sanmıyorum. Gomis oynayabilir. Kaleci iyi çıksa bari. Yani pek yeni transfer katkısı alamayacapımız bi maç olacak basiretsiz yönetim sayesinde.Tam kadro mu olacağız inşallah?
takımı düşürene kdr devam edecen bu tip msjlara heralde ajan mason
Gedson olayını ancak Talisca temizler..
Totem söylenirse büyüsü kaçar..ula avatarimi degistirdim tsye yenildik ama nasil yenildik belli yani
iyide oynadik
totemler öyle kolay kolay gelismiyor
ben adimimi attim
eski avatarimi koydum
bu avatarla kupadan kupaya kosuyorduk be
su bjknin iki yil sampiyon oldugundada salak gibi cem uzani koymustum
sonra yine buna gectim 2 yil biz olduk
totemimizi unuttuk yine degistirdik salak gibi
yine aklima geldi ts maci oncesi