Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakü'den iyi akşamlar renktaşlar.

Gedson transfer süreci gerçekten beni çok üzdü. Başkan Elmas'ın açıklamalarını tekrar-tekrar izledim. Açıklamalarını dikkatle izlediğimde bir şey dikkatimi çekti. Öncelikle şunu kabul edelim ki, bizim net iyi bir 8 numara transferine ihtiyacımız vardı ve bu transfer ha Gedson, ha X biri olsun - yapılmadı. Neden yapılmadı? Elmas bunu açık açık söylemedi ve "İsteseydik Gedson'u alırdık" gibi bir şey söyledi. O zaman Gedson'un arkasında alternatif bir 8 numara(lar) daha olması gerekirdi. Burda en elzem etken para harcamadan bir çözüm ve ya oyuncu bulmaktı. Ara transfer döneminde böyle bir fırsat olmadı. Ben Elmas'ın açıklamalarındakı rahatlığın sebeplerini aramaya kalktım ve özellikle Campos etkisile bu sebeplerden birinin yazda sözleşmesi bitecek bir 8 numara transferinin yapılacak olmasında görüyorum. Elmas olmayan parayı şimdi Gedson ve ya X birine zaten harcayamazdı. Campos eski öğrencisi ve vatandaşı Xeka'nı SIFIR bonservisle yazda takıma kazandıracak diye tahmin ediyorum.

benim ugurlu avatarimida geri getirdim
3 sene sonra
tek gse kaldi

Siralamağa bakarak pek abarti gibi gözukmemekte renkto?

sıralama takımın seviyesini yansıtmamakta hatta 3-4 maç üst üste galibiyetimizin gasp edildiği period olmasaydı takım bu kdr kötü duruma düşmezdi moralmen. ltf attığımız msjlara da özen gösterelim rtaş ben de biliyorum lig tablosuna bakmayı

Gerçekten baydı bu stoper sevdamız kulusic filan oynasın abi stoperde şu takıma ne zaman kaliteli orta sahalar alınacak acaba stoper aşağı stoper yukarı sanki oyunun kaderini bunlar belirliyor

sıralama takımın seviyesini yansıtmamakta hatta 3-4 maç üst üste galibiyetimizin gasp edildiği period olmasaydı takım bu kdr kötü duruma düşmezdi moralmen. ltf attığımız msjlara da özen gösterelim rtaş ben de biliyorum lig tablosuna bakmayı
Valla colourdaş hakemler bizi dograrken yönetimdeki zerzevatlar hakkimizi savunsaydi en az 12 puan yukardaydik ama olmuş bir kere, ve galibiyet serisi gelmedikce baski hem takimin hem taraftarin ustunde olacak. Alanyayi saymazsan kayseri macindan itibaren en az 3maclik galibiyet serisi yapamaz isek yandi gulum keten helva

takımı düşürene kdr devam edecen bu tip msjlara heralde ajan mason

ula avatarimi degistirdim tsye yenildik ama nasil yenildik belli yani
iyide oynadik
totemler öyle kolay kolay gelismiyor
ben adimimi attim
eski avatarimi koydum
bu avatarla kupadan kupaya kosuyorduk be

su bjknin iki yil sampiyon oldugundada salak gibi cem uzani koymustum

sonra yine buna gectim 2 yil biz olduk

totemimizi unuttuk yine degistirdik salak gibi

yine aklima geldi ts maci oncesi

ula avatarimi degistirdim tsye yenildik ama nasil yenildik belli yani
iyide oynadik
totemler öyle kolay kolay gelismiyor
ben adimimi attim
eski avatarimi koydum
bu avatarla kupadan kupaya kosuyorduk be

su bjknin iki yil sampiyon oldugundada salak gibi cem uzani koymustum

sonra yine buna gectim 2 yil biz olduk

totemimizi unuttuk yine degistirdik salak gibi

yine aklima geldi ts maci oncesi
Totem söylenirse büyüsü kaçar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt