- 27 Ocak 2010
- 59.371
- 30.972
- 3.523
Olmaz. Cunku biz GALATASARAYLIYIZBiz uefa kupasini alsak komik olur de mi?14 mayis 2006 gibi mucizevi olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olmaz. Cunku biz GALATASARAYLIYIZBiz uefa kupasini alsak komik olur de mi?14 mayis 2006 gibi mucizevi olur
Olmaz. Cunku biz GALATASARAYLIYIZ

hmmm hawalı
yensede yenilsede üçüncülük maçı varmış,
Menejerler aklını çelip bize bedava getirmezler mi8nr bu cocuk, alt yas milli takimlarda baya iyidi göztepe aldi orda pek sans bulamadi sonra sivasa gitti ve simdi oynamaya basladi, baya da iyi oynuyor. Sivasin febeli baskani 5m dan asagi satmaz bize.
Özet: geçelim alamayiz
Plansız olsalar antrenörsüz devam ederdin Fener ve Beşiktaş gibi.Özhan Canaydın , Dursun Özbek , Adnan Polat , Mustafa Cengiz yönetimlerinin hepsini gördüm de Bu yönetim kadar plansız programsız çapsız , Galatasaray a zerre kadar yakışmayanını görmedim
abartma tahaReisin ayağı kötü gibi geldi biraz bana
iki ayağı da çok temizmiş, domestosla yıkıyormuşReisin ayağı kötü gibi geldi biraz bana
Diagne'ye lisanslama yapılmazsa Omar'a da yapılmazsa 1 kontenjan hakkımız doğar ki onu da Robson Reis gibi defans yerine bir orta saha getirmek daha mantıklı değil mi
Heaa"yönetime sordum robsonla alakamız yok dediler bana"
evet yokmuş gerçekten. adam formayı giymek üzere