duyumcu üstadlar müdür. öyle diyorlardı birkaç saat önce.
ona istinaden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kesinlikle, stoperden önce 8 daha kritikDiagne kabul ederse oncelik Robson Reis degil 8 numara olmali. Brezilya’dan scout ekibinin onerdigi bir 8 numara’yi alip getirsinler.
cagne angutunu bi yere yalandan kiralamak çokmu Zor
Adam açıkça almak istemedik dediBukadar basitse gedsonda niye yapmadilar?
Art niyetli demeyi unutmuşum hatırlattığın icin teşekkürlerPlansız olsalar antrenörsüz devam ederdin Fener ve Beşiktaş gibi.
Kontratini bilmiyorum renktasMenejerler aklını çelip bize bedava getirmezler mi
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kafasına dağıtsam dediğin top 5 list?hayricunddonalds
8 numara daha acil, defansta Nelsson ve Marcao'nun yedeği olarak Alparslan ve Semih idare eder ama bu takıma esaslı bir 8 numara lazım ah ulan işte 6 milyon Euro'ya Gedson Fernandes'i alamadık bedava paraydı ulan Burak Elmas, Gedson Fernandes'in Beşiktaş'a gittiğini görmek evlat acısı gibi yüreğime oturdu, dünden beri kendi kendime, Gedson o kadar iyi değildi, Gedson Beşiktaş'ta başarılı olamaz diye avutuyorum kendimi umarım Beşiktaş hayrını görmez Gedson'un öcünü ancak Talisca ile alırız ancakDiagne kabul ederse oncelik Robson Reis degil 8 numara olmali. Brezilya’dan scout ekibinin onerdigi bir 8 numara’yi alip getirsinler.
O kendi beceriksizligini aklamak icin öyle dedi. Istemeyen adam kaptirmadan önce cikar aciklar kaptirdiktan sonra degil
Harun muslu facia şeyler yazmış. Doğruysa rezaletO kendi beceriksizligini aklamak icin öyle dedi. Istemeyen adam kaptirmadan önce cikar aciklar kaptirdiktan sonra degil
Bence orda tongaya düştü Beşiktaş Rize işini hesaba katmadi taraftar laf etmesin diye baştan söylemedi bir anda besiktas paket edip alınca adamı şok oldu mecbur çıktı ilgilenmedigimizi söyledi bence baştan beri oyalama olayiydiO kendi beceriksizligini aklamak icin öyle dedi. Istemeyen adam kaptirmadan önce cikar aciklar kaptirdiktan sonra degil
Videolarında bana da tam tersi ayağı gayet iyi geldi.Reisin ayağı kötü gibi geldi biraz bana
Hazır oyuncu istiyormuş Torrent Efendi ,
Harun muslu facia şeyler yazmış. Doğruysa rezalet